U Drugoj ligi Zapad nikad uzbudljivije:  Borac istupio, te 'zakuhao' stanje na tabeli

Danas odigrana dva susreta

U Drugoj ligi Zapad nikad uzbudljivije: Borac istupio, te 'zakuhao' stanje na tabeli

Samir Mlaćo

Danas su odigrana tek dva susreta Druge lige Zapad. Krajišnik je pred svojim navijačima savladao Slogu 2:1.

Gosti su poveli u drugoj minuti pogotkom Alena Mehića, što je bio i konačan rezultat prvog dijela. Izjednačio je u 58. minuti sa 11 metara Hajrudin Omeragić, da bi pobjedu domaćima u 74. minuti donio Ajdin Rošić.

Sigurnu pobjedu pred svojim navijačima upisao je Vlašić protiv Rudara iz Han Bile (3:1). Jasmin Imširović je doveo domaće u vodstvo, da bi na 2:0 povećao Miralem Kljajić.

Emir Torlak je smanjio na 2:1, a konačnih 3:1 postavlja u 66. minuti Haris Hasanbegović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

NK Travnik je prvi sa 31 osvojenim bodom, FK Vitez ima 30, NK Iskra 27.

Borac iz Izačića je istupio iz takmičenja, te su svim timovima koji su do sada osvojili bodove u međusobnim susretima sa ovim timom oduzeti bodovi.

Top Komentari

ArminA
Kakve su to laprdije ,zasto i pocinjati takmicenje tj sezonu ako se nema dovoljno sredatava da se izgura ista... Uvijek ima rijesenje a bolje bi bilo da su odma otisli u Kantonalnu ligu ,to nije njihova sramota vec sramota drzave koliko slabo ulaze u sport opcenito. Ocekujemo Evropska i Svjetska prvenstva a nemamo ni ligu kako Bog kaze.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi