U Gradini nezadovoljni delegiranjem sudija: Komesar Slavko Zovkić kroji našu sudbinu!

Tim iz Srebrenika se oglasio

U Gradini nezadovoljni delegiranjem sudija: Komesar Slavko Zovkić kroji našu sudbinu!

M. Šljivak

OFK Gradina Srebrenik izdao je danas saopštenje u kojem iskazuju veliko nezadovoljstvo delegiranjem sudija za utakmicu protiv Priluka koji se igra u srijedu u Živinicama.

Iz ovog kluba su uvjereni kako njihovu sudbinu ove sezone debelo kroji komesar Slavko Zovkić koji je, kako tvrde, poslao ljude da odrade zadatak i u meču sa Prilukom u kojem Gradina ne može pobijediti.

"Nova afera rušenja našeg kluba nastavlja se nakon delegiranja četvrtog kola od strane novog komesara Slavke Zovkića koji svoj zanat preslikava od Osmanovića koji je prošlu sezonu obilježio radeći na štetu Gradine!

Tako će se na centru u Živinicama naći isti dvojac koji je protekle sezone sudio utakmicu Priluk - Gradina, koja je obilježena katastrofalnim odlukama Ribića i Trgovčevića koji već tri godine ismijavaju ime našeg kluba.

Da to ne bude sve ovaj put će im asistirati i Mirnes Mujanović - Čikalo, dobro poznati momak o čijoj su lakrdiji u Banovićima pisali svi mediji i portali širom države.

Izgleda da je Slavko Zovkić brzo pokupio mešetarsko znanje svog prethodnika, te će se nakon njegovog režiranja u Donjoj Mahali isti scenario ponoviti i u Živinicama.

Podsjetimo, nedavno je i javno osvanuo snimak kada se Mujanović "hvali" kako je upravo on donio tri boda Budućnosti i dao gol Gradini za pobjedu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Nova sezona je veselo krenula, a pitamo se šta će nam to komesar Slavko Zovkić prirediti u nastavku i šta to možemo očekivati u narednih čak 26 kola - piše u saopštenju kluba iz Srebrenika.

Gradina nakon tri kola u Drugoj ligi Sjever ima šest bodova, a iz ovog tima su se konstantno žalili na suđenje u utakmicama koje su igrali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi