U Laziju znaju ko će zamijeniti SMS-a: "Radije bih se ubio..."

Srbijanski fudbaler pakuje kofere

U Laziju znaju ko će zamijeniti SMS-a: "Radije bih se ubio..."

Špekulacije o transferu Sergeja Milinkovića-Savića mogle bi se konačno obistiniti ovog ljeta.

Srbijanski reprezentativac je u Lazio stigao 2015. godine iz Genka, a partije koje je pružao u proteklom periodu svrstale su ga među najbolje veznjake u Seriji A. 

Sve to sa sobom, očekivano, nosi i brojne glasine. Iz godine u godinu njegovo ime se dovodi u vezu s najvećim klubovima današnjice, a mediji u Italiji uvjereni su da će svoju karijeru nastaviti u Paris Saint-Germainu, čiji su čelnici ujedno i najuporniji.

Da se u Laziju spremaju na to pokazuje i izjava koju je dao sportski direktor ovog kluba Igli Tare, koji je, između ostalog, kazao da zna ko će doći na mjesto Sergeja Milinkovića-Savića ukoliko dođe do transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Imam jednog igrača na umu, ali nikada neću reći njegovo ime. Radije bih se ubio", rekao je Tare.

SMS, kako ga popularno zovu, do sada je za Lazio odigrao skoro 200 utakmica i pritom zabio 36 golova uz 26 asistencija. Vjeruje se da će Parižani za njegov igrački karton dobiti oko 60 miliona eura.

Top Komentari

Edin Merlin
200 utakmica 26 asistencija i on najbolji vezni u Seria A ..... HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti