U Napulju se tako postaje besmrtan: Jose Callejon je spreman da igra i besplatno

Potez za svaku pohvalu

U Napulju se tako postaje besmrtan: Jose Callejon je spreman da igra i besplatno

E. Čaušević

Jose Callejon će na kraju ove gotovo sigurno napustiti Napoli jer mu ističe ugovor.

Kako stvari stoje Callejon će se vratiti u Španiju nakon što je prethodnih sedam godina proveo na Apeninima. Ovaj 33-godišnjak za Napoli je odigrao 338 mečeva i uspio je zabiti 80 golova i dodati 77 asistencija.

Callejon je u italijanski klub stigao iz Real Madrida i to se pokazao kao pravi potez. Ovog ljeta gotovo sigurno napušta Napoli jer mu ističe ugovor na kraju ovog mjeseca.

Klub mu nije ponudio nastavak saradnje, ali je Callejon pokazao svoju ljubam prema Napoliju svojim potezom koji je navijače ostavio bez teksta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Callejon je ponudio klubu da ostane do kraja sezone bez obzira što mu ugovor ističe 30. juna. Čak je poručio da će igrati i besplatno, a tek kada sezona završi će potražiti novi klub.

Tako će Callejon ostati bez primanja za juli i avgust jer Calciomercato piše da u klubu jednostavno ne mogu da odbiju takav prijedlog.

Promo

Top Komentari

Bhf111
Svaka ti cast. Svoju ljubav prema klubu si pokazao samo klub nema ljubavi prema tebi
3 0
sport1
Ta svaku pohvalu u doba cistog profitluka, sto bi moj dedo rekao. Sportski pozdrav
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi