U Romi više ne moraju brinuti zbog Džeke i Manolasa

Palo pomirenje?

U Romi više ne moraju brinuti zbog Džeke i Manolasa

Endin Čaušević

Igrači Rome nalaze se već nekoliko dana u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pripremaju za novu sezonu.

Vučica je prethodnih dana odradila nekoliko treninga u Detroitu, a večeras izabranike Eusebia Di Francesca očekuje i prvi pripremni meč protiv PSG-a. Italijanski mediji prenose da bi Roma trebala igrati u najjačem sastavu, jer novi trener želi vidjeti kakvim snagama raspolaže.

Ono što je zanimalo američke medije jeste odnos Edina Džeke i Kostasa Manolasa. Poznato je da oni nisu bili u najboljim odnosima zbog sukoba koji se desio prošlog mjeseca u Zenici. Džeko i Manolas su se izbjegavali od okupljanja ekipe, pa čak i avionu za Detroit.

Međutim, čini se da je sve to sada iza njih, te da je Di Francesco uspio da smiri strasti na relaciji Džeko - Manolas. To najbolje pokazuju i slike s današnjeg treninga na kojem su obojica bili izuzetno raspoloženi. Džeko i Manolas su u jednom trenutku zajedno prenosili jedan gol što je dokaz da je sukob sada iza njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi