U Romi više ne znaju ko je Džeko: "Nismo sigurni..."

Nakon što je ponovo sijevnula ljevica

U Romi više ne znaju ko je Džeko: "Nismo sigurni..."

Proteklog vikenda je utakmicama prvog kola počela nova sezona Serije A, a Roma je u istu ušla pobjedom nad Torinom.

Mučila se Vučica na gostovanju kod Torina, ali je onda naš Edin Džeko u samom finišu postigao prelijep pogodak za minimalnu pobjedu Rome na otvaranju nove sezone.

Bh. napadač je na zaista sjajan način zatresao mrežu gola Torina, a u Romi su se nakon ovog gola Edina Džeke imali o čemu zapitati.

Naime, Džeko je ovaj gol postigao lijevom nogom, a kada se pogledaju neki od njegovih najljepših i najefektnijih golova u dresu Rome interesantno je da ih je gotovo sve postigao upravo lijevom nogom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poznato je da naš najbolji fudbaler gotovo podjednako dobro igra i šutira i lijevom i desnom nogom, ali su se u Romi nakon zadnjeg sjajnog gola na zvaničnom Twitteru zapitali: "Da li smo sigurni da Džeko nije ljevak?"

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaZmaj
Dzeko je najveci sportista ove nacije od kako pamtim, na ovim prostorima za sada nema boljeg napadaca
82 9
AMKO
Klasa uvjek bio i osto daje Brazilac kosto bi 200 miliona Aferim Zmaju
70 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi