"U šali je rekao Gattusu da će mu dati pet hiljada eura ako pojede puža, a on ga je samo progutao"
Gattuso je bez previše razmišljanja progutao puža i zaradio pet hiljada eura

Saigrač trenera Milana otkrio šta se dešavalo na jednom treningu u vrijeme dok je Gattuso igrao

"U šali je rekao Gattusu da će mu dati pet hiljada eura ako pojede puža, a on ga je samo progutao"

S. Pašalić

Trener Milana Gennaro Gattuso je najveći dio svoje igračke karijere proveo u ovom klubu.

Gattuso je za Milan igrao od 1999. pa sve do 2012. godine te je ukupno upisao 468 nastupa za ovaj klub te je postigao 11 golova. Od toga je u Seriji A odigrao 335 utakmica i postigao 9 golova.

Talijan je bio poznat kao vrlo temperamentan igrač tokom svoje karijere, te je u utakmicama znao napraviti i neke nesvakidašnje scene.

Gianluca Zambrotta je jedno vrijeme bio saigrač Gennara Gattusa, a otkrio je jednu nesvakidašnju situaciju koja se desila na jednom treningu Milana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Milanellu je padala kiša i tereni su bili jako mokri i posvuda su bili oni ljigavi puževi golaći. Kakha Kaladze pogledao ih je i u šali rekao Gattusu da će mu dati pet hiljada eura ako pojede jednog. Gattuso je zastao i upitao ga: 'Pet hiljada?' Uzeo je puža s trave i progutao ga", rekao je Zambrotta.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi