U Slobodi ne brinu za budućnost: Spahić posložio kockice, mlade nade sjajno rade
Fudbaleri kadetskog tima Slobode danas su na Tušnju davali i zadnji atom snage kako bi se dokazali treneru juniora Amiru Spahiću pred iduću sezonu

Trener juniorskog sastava Slobode Amir Spahić nametnuo je žestok tempo

U Slobodi ne brinu za budućnost: Spahić posložio kockice, mlade nade sjajno rade

E. Dindić, foto: E. Dindić

Na pomoćnom terenu stadiona Tušanj danas bilo je  radno. 

Amir Spahić trener juniora Slobode okupio je kadete ovog kluba koji će iduće godine nastupati u juniorskom uzrastu.

Ovaj trener predočio je budućim juniorima Slobode šta se očekuje od njih, na kojim stvarima trebaju da porade na sebi, kako bi spremni dočekali iduću sezonu u juniorskom pogonu.

Radilo se žestoko, a ono što je svakako bilo zanimljivo da iako su zadaci koji su bili postavljeni pred njih izuzetno teški, svi su trudili se da odrade bez prigovora.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Podsjetimo, juniori Slobode su sigurno najljepša fudbalska priča u Tuzli, na početku sezone bilo ih je osam i bilo je vrlo neizvjesno hoće li uopšte nastupiti u  juniorskoj Premijer ligi BiH.

Danas su jednom nogom u finalu Kupa Bosne i Hercegovine za omladince, dok u prvenstvu nalaze se na odličnom četvrtom mjestu.

Top Komentari

mirza24
Spaha je spasio ove neradnike u Slobodi na celu sa SD ili kako ga jos zovu cickovo ulje ili viber .....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije