U Srbiji će biti bijesni kada čuju šta su navijači Engleske pjevali u Prištini

"Fuck Serbia"

U Srbiji će biti bijesni kada čuju šta su navijači Engleske pjevali u Prištini

E. Škorić

Navijači Engleske i Kosova zajedno su se družili u Prištini noć prije utakmice.

Englezi danas gostuju Kosovu od 18 sati, a njihovi navijači već jučer su stigli u Prištinu. Tamo su ih ugostili ljubazni domaćini, a navečer je, kada je alkohol "proradio", krenulo skandiranje protiv Srbije.

"Fuck Serbia" pjevali su engleski navijači zajedno s navijačima Kosova.

Snimak se pojavio na internetu, a navijači Engleske svjesno ili nesvjesno priključili su se Kosovarima u želji da isprovociraju stanovništvo iz Srbije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Englezi su bili očarani načinom na koji su ih dočekali na Kosovu i mnogi od njih su kazali da je ovo jedno od najboljih gostovanja, te da jedva čekaju da se ponovo vrate u ovu državu.

Promo

Top Komentari

pipun
Ovi sipci ne da hebu srbijance nego ih deru u paksu bez Vaseline.
18 0
Amarinho
Dobri su obi englezi
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi