U utorak sjednica IO NSFBiH: Koji su naredni koraci?

Šta će biti sa prvenstvima?

U utorak sjednica IO NSFBiH: Koji su naredni koraci?

S. Mlaćo
Teme:

U utorak će biti održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Federacije naše zemlje.

Glavna tema će naravno biti cjelokupna situacija sa pandemijom koronavirusa koja je zaustavila i nogomet kojim upravlja ovaj nogometni savez, pa je pitanja mnogo.

Pričat će se i o video konferenciji koju su održali klubovi Prve lige FBiH i predstavnici Saveza, te iznesenim prijedlozima.

Na tom sastanku klubovi su zatražili da Savez finansira službena lica te pomogne klubovima koji će ostati bez zarade novca od publike s obzirom da bi se mečevi igrali bez prisustva publike, ali i bez pojedinih sponzora, te podrške grada i kantona.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svakako, bit će veoma zanimljivo s obzirom da klubovi sa nestrpljenjem čekuju nove informacije, ali ipak se nadaju nastavku takmičenja kako bi sve bilo riješeno gdje je i najpravednije, na zelenom travnjaku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije