20

Komentari (20)

crni1000
druga pobjeda u 6 utakmica aferim
fukaraslana
Otkaz starcevicu idmah veceras pa to je bruka i sramota VH nogometa sikter starcevicu
Eno30
Do kraja meča ipak je viđen gol, pobjedu našem timu donio je Savić u posljednjim momentima susreta. Prethodno je šutirao Begić, a odbijenu loptu u gol je pospremio Begić za veliko slavlje naših momaka...Koje sad dao gol Begić ili Savić jao novinaru, novinaru
King_Kenny
...mlade reprezentacije koje treba da su izvor i baza igraca za A selekciju se vec godinama planski unistavaju od kadrova iz genocidne tvorevine...mi zivimo od igraca koje krademo po dijaspori drugim selekcijama,ne pamtim kad smo sami stvorili nekog mladog igraca koji je postao standardni A reprezentativac...
ghast0
Demirovic? Krunic???
King_Kenny
@ghast0 ...Krunic ok,Demirovic je stasao u dijaspori,ali eto racunat cemo i njega...Viscu mozemo dodati,mada se oprostio...tanko je to...a i to su sve drugorazredni igraci.
enko
King,nisi u pravu kad kazes od kadrova iz kako kazes tvorevine,ni nasi nisu nista bolji sto se godinama dalo primjetiti za stolovanja onog pede*a begica.
King_Kenny
@enko ...to stoji,od Muniba Usanovica pa do dana danasnjeg nasi pusu u isti rog sa njima,jer nasim je u interesu bogacenje preko reprezentacije,a njima unistavanje reprezentacije...mi i jesmo najvise krivi sto smo to dozvolili,jer iz nasih redova biramo korumpirane pokvarenjake,umjesto ljudi koji zele dobrobit BH fudbalu i reprezentaciji.
user1585252255
Iskreno se nadam da ce se utakmice mlade reprezentacije igrati i na ostalim terenima... nadam se da ce se travnjak Tusnja uskoro uradit, jer siguran sam da bi tribine uvijek bile pune.
visokohz
user1597698961
Ma razlika kad udjose momak iz Brava i momak iz Tuzla citya,,igraju redovno i vidi se da oddkacu od ostalih nasih po cemu ovaj drljo igra svaki put a u madjarskoj klupa i tribine redovno,,ne samo on par njih u klibovima ni minute ne dobije,da je bar na kapaljku ali nikkako ni minute
Tony_Montana
Dovolino je da pogledas koliko vicinih placenika ima u ekipi…
realista1982
U sumraku je nas fudbal...
Mowzilla
Aferim U19, a evo i U21, HAJMO GUŠTERI I VI DA NAM SRCE PUKNE KAO ČERNOBIL ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Edward NewGate
Crni dani nam se pisu.
K79
pa zar su do sada bili svjetliji ? :D
Edward NewGate
@K79 bilo je i tih dana....
visokohz
Ma marš u p.m.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.