Sprema se eliminacija Reala, Cityja i Chelseaja

UEFA ima plan: Bayern će ipak ostati u igri za trofej Lige prvaka?

20

Komentari (20)

C.Banks
Volim Bajern ali bilo bi preglupo da nastave takmičenje. Pariz bio bolji i izbacio ih, to je to.
karlhajncbrazzzo
Nemojte prenositi vijesti o ESL i tako ćete izraziti svoj protest. Ali ne, vi ste na sva zvona razglasili vijest o ESL i tako ih reklamirate. Kako vi tako i svi ostali ljubitelji fudbala.
miki30
Ma ovo bi bilo glupo do bola, ili prekinuti skroz ili dati trofej PSGu najpoštenije što jes jes. A ove druge normalno treba kazniti, odma izbaciti iz lige prvaka i to je to.
user1582456981
Pametan potez Uefe.. bravo.. izbaci hinjave Abramovicee i Gvardiolice i Kraljevice.....
Samir7
Jos ce Bayern koji je ispao na kraju i osvojit, kakav potez UEFE
Atr
payron
Koja suplja prica niđe veze
Zoilomas
Iskreno sprema se kraj svakom klubu koji pristane da igra u ovoj ligi jer nece nijedan igrac htjeti biti u njima jer nemogu igrati za reprezentaciju, a kad igraci nece u klub onda taj klub propada 100%
user1604593678
****. Ja mamu ovim novinarima sportsport.ba kako god se takmicenje zvalo gledaj ga ti a ja necu i milioni gledalaca nece.msrsssss u tri P.M
MaDaj
Najbolji komentar za SL je kvotacija Tose Proeskog " Nije nebo ovo sto vam nude, nije sunce od zlata i moci, KAD BI MOGLI PRODALI BI BOGA, njima niko nemoze promoci" !!!
user1022
Gdje su ovi mozak pokupili, na cesti? Ako se neko diskvalificira, moze se jedino ubacit ekipa koja je ispala od njih, a Bayeen je ispo od PSGa. Po logici vratit Borrusiju, Porto i Atalantu. Jest da su ovi ispali u cetvrtfinalu, ali su zadnji ispali od Reala koji treba biti izbacen, naravno i, Liverpul kao sljedeci je diskvalificran.
muha
Zasto bi bayern igrao kad ih je izbacio PSG?
nameno000
Na sta je ovo sve spalo PSG jedini posten.Skrsili 5 milijardi u ekipu unistili fudbal
Bravo za odluku UEFE ako zaista odluka bude definitivna.
Twista
Trofej ce ici za psg. A ostale ce izbaciti...nije bayern izgubio, ali je ispao zbog gola u gostima. Bit ce interesantno. A sto se KHR tice, njega su predlozili da bude. To ce tek biti naknadno doneseno!
Twista
3:3 ukupni rezultat. Realno go u gostima je najvece sranje koje postoji u fudbalu....
Rajvosa2019
Ovo je sve naprdjivanje - spekulacije , bice tu jos razgovora i pregovora , jer ako ovo sa Superligom se ostvari + UEFA krene sa sankcijama - futbal vise nece biti ono sto je do sada bio
Zulfikar
Pa i nece ali ce zato biti Soccer.
Kenotala
U tom zecu cuci grm...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.