Umjesto kućama igrači Bologne otišli pod prozor bolničke sobe u kojoj je smješten Mihajlović

Oduševili gestom

Umjesto kućama igrači Bologne otišli pod prozor bolničke sobe u kojoj je smješten Mihajlović

A. Čaušević

Fudbaleri Bologne su poslije velikog preokreta pobijedili Bresciju s 3:4, a pobjedu su posvetili kome drugom nego Siniši Mihajloviću.

Poslije prvog poluvremena gosti su imali zaostatak od dva gola (1:3), ali su poslije Mihajlovićeve poruke tokom pauze odigrali furiozno u drugih 45 minuta te su na kraju upisali zaista veliki trijumf.

Poslije utakmice umjesto da se zapute svojim kućama jer imaju slobodan dan organizovano su otišli pred bolnicu u kojoj je smješten srbijanski stručnjak.

Autobus se zaustavio u blizini bolnice, igrači i klupsko osoblje su izašli te otišli pod prozor sobe u kojoj boravi Mihajlović.

Igrači su poleči navijati "Hajde, Siniša, hajde...", dok se nekada odlični fudbaler nije pojavio na prozoru bolničke sobe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam ovo očekivao. Bili ste dobri, ali ništa još nismo uradili. Razgovarat ćemo u srijedu. Ako želite možete doći u sobu da analiziramo utakmicu", rekao je Mihajlović svojim igračima.

Top Komentari

Honduras
duše drage
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi