United nanišanio metu: Napadač igra u Portugalu i trebao bi koštati 35 miliona funti!

Crveni đavoli se pojačavaju

United nanišanio metu: Napadač igra u Portugalu i trebao bi koštati 35 miliona funti!

I u doba koronavirusa Manchester United pravi transfer planove.

Ako je vjerovati onome što piše The Sun, Crveni đavoli su novu transfer metu nanišanili u Portugalu.

Preciznije rečeno, u Benfici, jer tu igra napadač Carlos Vinicius za kojeg klub sa Old Trafforda ovog ljeta planira izdvojiti 35 miliona funti, prenosi pomenuti izvor.

25-godišnji napadač ima još četiri godine ugovora s Benficom i otkupnu klauzulu u iznosu od 88 miliona funti. Dakle, United nudi gotovo trostruko manje od tog iznosa.

Ipak, Crveni đavoli se nadaju kako će cifra koju nude biti dovoljna obzirom na finansijske probleme svih klubova zbog koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilski napadač je inače imao sjajnu sezonu prije njenog prekida jer je upisao čak 20 golova na 33 utakmice.

Ovaj fudbaler je ranije nastupao između ostalog za Napoli i Monaco. Upravo iz Napolija je i stigao u Benficu i to u ljeto 2019. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi