Upucan bivši vođa Partizanovih navijača

Drugi put ove godine

Upucan bivši vođa Partizanovih navijača

E. Oštraković

Rano jutros u ulici Narodnih heroja u Novom Beogradu ranjen je bivši vođa navijača Partizana, Nenad Alajbegović, zvani Alajbeg.

Kostatovane su mu lakše tjelesne povrede, a zadobio je prostrelnu ranu noge, te je prevezen u Urgentni centar.

Nekadašnji vođa grupe "Zabranjeni" pogođen je samo jednom nakon što je nepoznati napadač u njegovom pravcu ospalio više metaka.

On u evidenciji ima više od 60 krivičnih dijela i prvi put je privođen sa samo 12 godina, a na teret mu se stavlja i trgovina drogom.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovo nije prvi put da je Alajbegović ranjen. Naime, isto se dogodilo u januaru ove godine, a na njega je pucano i 2019., te 2010. godine.

Top Komentari

Icardi7
Cuj Alajbegovic? I kad srbi pocnu o tome promeno veru za veceru, a on Alajbegovic ahhhahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi