Uzburkane strasti u Srbiji: Gomes se pravda navijačima Partizana zbog izjave novog člana Zvezde

Tomane ga 'otkrio'?

Uzburkane strasti u Srbiji: Gomes se pravda navijačima Partizana zbog izjave novog člana Zvezde

S. Mlaćo

Veoma je uzbudljivo u Srbiji. Crvena Zvezda je predstavila napadača Tomanea koji dolazi iz portugalske Tondele, te navijači se nadaju kvalitetnoj ekipi i u narednoj sezoni.

Zanimljivo da je na predstavljanju Tomane uzburkao strasti kazavši da mu je napadač Partizana Rikardo rekao da je Crvena Zvezda najbolji klub na Balkanu.

Naljutilo je to navijače Partizana, a Rikardo je naravno požuri da se što prije oglasi putem Instagrama, te pošalje poruku navijačima i javnosti.

"Za mene je jedan jedini i najbolji klub u Srbiji samo Partizan! Sljedeći put pitajte mene, a ne prevodioca", rekao je Rikardo Gomes.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako će navijači Partizana prihvatiti objašnjenje, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi