Navijači izabrali novi grb FK Crvena zvezda

Glasanje trajalo tri dana

Navijači izabrali novi grb FK Crvena zvezda

E. Škorić

Prethodna tri dana članovi Crvene zvezde glasali su za izbor novog grba.

U glasanje su ulazili svi oni koji imaju važeće članske karte FK Crvena zvezda i koji su registrovani na Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone.

Birali su zvezdaši između opcije A koja je podrazumijevala tri manje zvjezdice u nizu, opcije B sa tri zvjezdice raspoređene u luku i opcije C sa tri veće zvjezdice u nizu. Ukupno je glasalo 1.449 zvezdaša, a odluka je do samog kraja bila neizvesna.

Na kraju su odabrali dizajn zvjezdica u luku. Tako će i u sezoni 2020/21 na grbu Zvezde jedna zvjezdica ostati iznad druge dvije.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Zahvaljujemo se svim zvezdašima koji su učestvovali u anketi i ispisali istoriju Crvene zvezde", navodi se iz tabora kluba.

Promo

Top Komentari

Samkodk
Najbolje bi bilo da be ratko mladic na grbu a u pozadini noz zica srebrenica kao njihov najveci navijacki domet..
9 0
xavi26
1449 glasaca!?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi