Uznemirujući snimak koji pokazuje posljednje trenutke života preminulog policajca

Policajac preminuo tokom tuče navijača

Uznemirujući snimak koji pokazuje posljednje trenutke života preminulog policajca

Sramotni okršaj navijača Athletic Bilbaa i Spartaka iz Moskve nakon revanš utakmice šesnaestine finala Evropa lige rezultirao je smrću jednog od policajaca.

I, dok huligani jutros prepričavaju doživljaje sinoćnje 'akcije', jedan život je ugašen, a kolege preminulog policajca učinile su sve kako bi spasile njegov život.

Ipak, uprkos njihovim nesebičnim naporima, čemu svjedoče fotografije i video zapisi, na kraju su se ipak morali pomiriti sa odlaskom njihovog kolege sa ovog svijeta.

Istraga oko ovog slučaja se tek treba pokrenuti, a vama ostavljamo video zapis u kojem se najbolje vide trenuci kada su se policajci borili za život svog kolege. Premotajte do 00:25 kada počinju scene oživljavanja. Nadamo se da će odgovorni u ovom slučaju dobiti zasluženu kaznu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

pegazus
Da se ovo desilo kod nas, onaj koji je bacio baklju bi već bio uhapšen (policija brzo rasvjetljava slučajeve u kojima su oni žrtve), ali bi ga pustili ujutro i rekli da je bio mrtav kad su ga uhapsili.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi