Palo pomirenje između Halilhodžića i marokanske zvijezde: Širok osmijeh i raširena zastava
Foto - Screenshot

Mazraoui se vraća

Palo pomirenje između Halilhodžića i marokanske zvijezde: Širok osmijeh i raširena zastava

M. Šljivak

Vahid Halilhodžić (69) sačuvao je mjesto selektora fudbalske reprezentacije Maroka, a sada ima zadatak da popravi odnose sa zvijezdama koje je otjerao iz nacionalnog tima.

Prije svega Fudbalski savez Maroka želi da u reprezentaciju vrati Noussaira Mazraouija, Hakima Ziyecha i Aminea Harita.

Halilhodžić je očigledno odlučio da nesporazume ostavi po strani. Tako se danas pojavio snimak iz Amsterdama na kojem je bh. stručnjak u društvu zvijezde Ajaxa Noussaira Mazraouija.

Na njemu Vahid i Noussair poziraju s marokanskom zastavom i očigledno da je došlo do pomirenja 69-godišnjeg stručnjaka s defanzivcem nizozemskog velikana koji je izbačen zbog nediscipline.

Oglasi

Mazraoui je odigrao ukupno 12 utakmica za nacionalni tim Maroka i nema dileme da će biti ozbiljno pojačanje za Marokance na Svjetskom prvenstvu.

Treba istaći da su odnosi sa zvijezdom Chelseaja Hakimom Ziyechom još zategnuti.

On se u narednim satima neće sastati s Halilhodžićem, ali se očekuje da će krilni fudbaler ipak u narednim danima doći na razgovor, baš kao i Amine Harit.

Svi oni bi na kraju trebali zaigrati za reprezentaciju Maroka u Kataru. Halilhodžić će očigledno voditi ovu selekciju na Svjetskom prvenstvu i to je svakako veoma dobra vijest za sve.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Bh. trener je zbog loših odnosa s fudbalerima bio na ivici otkaza. Ipak, sve se promijenilo i on će Marokance povesti u nove pobjede.

Maroko je na Svjetskom prvenstvu u Kataru u grupi s Belgijom, Hrvatskom i Kanadom.

Top Komentari

markopolo
Naučit će njih Vaha onu školsku pjesmicu: JA SE ČESTO NASRDIM PA STANEM KRAJ VRATA... A ko to želi da kao igrač ne učestvuje na svijetskom prvenstvu? Niko naravno.
7 1
Mostar1989
Drago mi je zbog Vahe da ne propusti svjetsko ,valjda ce se malo smiriti ove zvjezdice
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi