Igrači Real Madrida kao osnovci na školskom poligonu - Neshvatljive greške i dva brza gola Valencije

Nevjerovatno je šta rade

Igrači Real Madrida kao osnovci na školskom poligonu - Neshvatljive greške i dva brza gola Valencije

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 27. kola Primere između Valencije i Real Madrida, a domaći tim nakon pola sata igre ima prednost od 2:0.

Sve je nekako loše po Real Madrid krenulo od 24. minute kada je Vinicius Junior tražio penal.

Sudija nije odlučio da dosudi penal nad igračem Real Madrida, a pitanje je da li je donio ispravnu odluku. Navijači Real Madrida sasvim sigurno reći će da nije.

Tu situaciju možete pogledati OVDJE.

Tri minute kasnije Valencija stiže do prednosti do 1:0. Nekoliko loših dodavanja igrača gostujuće ekipe kaznili su domaći, a zanimljivo je da je loptu na kraju izgubio upravo Vinicius.

Gol za vodstvo Valencije koji je postigao Duro pogledajte OVDJE.

Oglasi

Nisu se gosti uspjeli ni "sabrati", a već je na semaforu bilo 2:0 za večerašnjeg domaćina, a to je ekipa Valencije.

Yaremchuk je iskoristio veliku grešku jednog od igrača Real Madrida, presjekao dodavanje i onda lagano matirao golmana gostiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Već sada je jasno da će Real Madrid teško doći do bodova na ovom gostovanju, a ako misle napraviti preokret u nastavku će morati igrati dosta, dosta bolje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko2
Sad će to Manzano riješiti.Polako,pobjeda je ovde penal vardrida zagarantovana.Ko ima para slobodno 500 eura na preokret.Sad će ili penal ili crveni,sudija je poznat kao najbolji igrač toga fašističkog polukluba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi