Courtoisova sestra optužila Spinazzolu da krade vrijeme, sada se kaje

Courtoisova sestra optužila Spinazzolu da krade vrijeme, sada se kaje

Edmir Škorić

Valerie Courtois, sestra belgijskog golmana Thibauta, bila je prilično ljuta na Leonarda Spinazzolu, ali sada je shvatila da je pogriješila.

Valerie je prateći meč četvrtfinala Eura između Belgije, za koju brani njen brat i Italije, stekla dojam da je Spinazzola simulirao povredu u finišu meča i da je želio da uštedi na vremenu.

Međutim, kasnije se ispotavilo da je defanzivcu stradala Ahilova tetiva i on će, kako je jučer zvanično saopšteno, izbivati s terena pet do šest mjeseci, pa je pitanje hoćemo li ga ikako gledati u narednoj sezoni.

“Tako mi je žao što sam saznala da Spinazzolin Euro završava ovako. Ispričavam se zbog moje reakcije i nadam se da da će se što prije oporaviti", napisala je Valerie, koja je bilana stadionu u Minhenu na tribinama tokom meča.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Spinazzola će danas biti operisan i nažalost vjerovatno mu je propao transfer karijere jer je bio povezivan s Realom, Bacelonom i Tottenhamom, ali ono što se dogodilo spriječit će ga da potpiše možda i najbolji ugovor u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti