Suze i jecaji pri izlasku iz igre pokazuju koliko je užasnu povredu doživio Varane

Na utakmici protiv Chelseaja

Suze i jecaji pri izlasku iz igre pokazuju koliko je užasnu povredu doživio Varane

Esmer Oštraković

Chelsea i Manchester United odigrali su derbi utakmicu 13. kola Premiershipa, a na kraju nije bilo pobjednika, te je utakmica završena sa 1:1.

Sva uzbuđenja, kada je riječ o golovima, desila su se u posljednjih pet minuta regularnog vremena i pet minuta sudijske nadoknade.

Naime, u 87. minuti dosuđen je jedanaesterac za domaću ekipu. Odgovornost je naravno preuzeo Jorginho, te je postigao gol za vodstvo svoje ekipe.

Činilo se da Manchester United nema vremena da dođe do boda na ovom susretu, te da će tri boda nakon posljednjeg sudijskog zvižduka ostati u Londonu.

Da se to ne desi pobrinuo se čovjek od koga se to najmanje očekivalo, a to je Casemiro, koji je pogodio u 94. minuti utakmice za poravnanje.

Ipak, ružne scene viđene su u 60. minuti utakmice kada je nakon pokušaja da presješe jedan pas došlo do teže povrede Varanea.

Ostao je Francuz ležati na travi, dugo mu se ukazivala pomoć, a na kraju je u suzama i jecajući napustio teren.

Povredu Varanea možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je Manchester United bio oslabljen do kraja utakmice, odbrana je igrala jako dobro, te su primili samo jedan gol i to sa bijele tačke.

Na kraju su se oba tima morala zadovoljiti sa po jednim bodom sa ove utakmice, te će šansu za pobjedu morati tražiti u narednom kolu.

Top Komentari

Klicko
Svakako je Viky Lindelof bolji od njega tako da nije neka šteta za man utd
0 5
Robijasi_It
Bilo kako bilo zbog navijača celsija ja bih volio da im odbranu mora igrat pulisic jer zvižduci za čovjeka koji place ipak je pretjerano bilo.svw se vraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi