Vatreno u Crvenoj Zvezdi, Borjan javno poručio: Želim da idem, zauvijek vaš vojnik Milan!

Klub mu ne želi izaći u susret

Vatreno u Crvenoj Zvezdi, Borjan javno poručio: Želim da idem, zauvijek vaš vojnik Milan!

Samir Mlaćo
Iskusni golman Milan Borjan želi napustiti Crvenu Zvezdu.

Srbijanski mediji ranije su donijeli informaciju da se Borjan u svlačionici nakon jedne utakmice 'zakačio' sa šefom struke Dejanom Stankovićem.

Stanković je žestoko kritikovao igrače, a Borjan je stao ispred njih i kazao da njegove riječi nisu opravdane. Navodno je u zadnji čas spriječen fizički sukob, no Borjan želi da ide.

Oglasio se na društvenim mrežama.

"Jučer je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vrijeme da svoje mjesto prepustim dostojnoj zamjeni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže“, napisao je iskusni čuvar mreže, te dodao.

“Zauvijek vaš vojnik Milan Borjan. Hvala na razumjevanju“.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Borjan važeći ugovor ima do 2023. godine i u Zvezdi ne žele da ga puste.

Zvezda, pomalo neočekivano, nakon prvog dijela sezone ima pet bodova zaostatka za Partizanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti