Nevjerovatne scene: Stanković vrijeđao igrače, Borjan se usprotivio, nastao haos

'Vruće' je bilo u svlačionici

Nevjerovatne scene: Stanković vrijeđao igrače, Borjan se usprotivio, nastao haos

Samir Mlaćo
Mnogo bure donio je remi Crvene Zvezde sa Radnikom iz Surdulice.

Bilo je 1:1, iako je Zvezda bila veliki favorit i imala priliku da se dodatno približi Partizanu. Trener Dejan Stanković je prema pisanju srbijanskih medija potpuno izgubio živce nakon meča.

'Meta' mu je zatim bio kapiten Milan Borjan koji se usprotivio vrijeđanju igrača, kazavši da takve riječi nisu na mjestu.

“Ti si najveće smeće koje je ikada bilo u Zvezdi“, prenosi Kurir Stankovićeve riječi, te navodi da je igračima rekao da se pobjeda nad Bragom ne slavi u kafani.

Nakon toga padala su dodatne teške riječi, psovske, a navodno je malo nedostajalo da dođe do fizičkog sukoba.

Kurir navodi da će Borjan ove zime dići sidro i napustiti Zvezdu, a već odavno se priča da bi Stanković trenerski posao mogao nastaviti u Italiji.

Zvezda zaostaje sada dva boda za Partizanom, ali ljuti rival ima i utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

 

 

Top Komentari

Husrefbeg22
ne pisite o fasistickim klubovima i navijacima!
12 1
denimen9
Zvezda politički projekat, od prvog dana je napeto i to donosi nemir u svlačionicu
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi