25

Komentari (25)

Jupp
Mire kralju nas, sretno :) Vala cu da kupim tvoj dres, makar kostao i 200 USD !
Shik
Svega je svjestan princ nas. Toliko je svjestan toga.Da moze dase promjeni naziv Barcelone u Mesilona. Tolika je uloga Mesia u Barci.Da Mesi Mesi, a nebitno koje brasno das.Tako da pjanke je u stanju i kad penal izvodi da Mesiu asistira dabi ovaj osmjehom rekao.Mali je nas.
mile
Pa bolan preterujete sa Pajanicem vise
Keno
Mile zasto koristis ekavicu ocigledno je da si iz BiH cim pises "bolan" lol. Idi se malo praksaj na neki rs portal pa nam se vrati, taman ce biti novi neki novi clanak da procitas o nasem Pjanketu
Jupp
Mile na aparatima
Penderinos
Koji bolešnjaci ovi navijači Barcelone, znam da ima 30 godina i da je na zalasku karijere, ali Pjanić je pokazao da je najbolji kada ga svi otpisuju, ovo ce ga mentalno koštati, samo da ne doživi živčani slom. Zato ako čitaš ovaj komentar Pjanke, ja ti kažem samo udri, daj mesiju loptu jbg. racuna se ko asistencija a on ih 5 predribla, ne brini sve ce biti u redu, i 100x bolji igrači nisu uspijevali u barci zato samo polako i opušteno , jer kako god igrao na kraju ćeš u svoju biografiju moći dodati titulu ligu šampiona i primeru. Ps. nadam se da ćeš se uz pomoć Rakitica što brze uklopiti u tum
BobPaisley
...sva elita fudbalskih znalaca iz arapskih,africkih i azijskih vukoj*bina se okupila tu da popljuju svog novog igraca,a nikada u zivotu nisu gledali ni jednu njegovu utakmicu...99% njih ne bi znalo nabrojati 10 bivsih igraca Barcelone...i ovdje na ovom portalu je vecina takvih...skromnost na stranu,ali jedan sam od rijetkih ovdje koji zna nesto o fudbalu :D
MirzaBarucic
@BobPaisley Iz komentara ti izbija fudbalsko znanje, u p.m. :))) Da nisi tužan bio bi smiješan.
ryan.giggs
Za onog čiji nick nosiš, očekivao sam malo više pameti.
vence
Britanci i pamet? Ma daj :) Pa oni jos uvijek kraljicu imaju..i k tomu jos ne hebu je ni za suhu sljivu..da nema nas..Balkanaca..bili bi ubjedljivo najgluplji narod :)
Mele
Od koje li ti generacije pamtis, kad je Pep ih preuzeo, ili pamtis vrijeme Rajkarda, Maradone, Stoickova...??? Hoces da ti nabrojim bar 30 igraca u zadnjih 30 godina..
BobPaisley
...procitajte komentare "navijaca" Barcelone ispod ovog videa,to je ono o cemu sam pricao...lik pise kako mrzi Pjanica,a frajer nije jos ni minute odigrao za klub...to su ti cuveni navijaci Barcelone,inace osobe sa posebnim potrebama i poteskocama u razvoju...zao mi Pjanketa sto ide da ga tamo mongoloidi ponizavaju,a covjek je igracina kakvu ne zasluzuju.
vedin
Izgleda da jedino ti imaš poteškoće u razvoju
BobPaisley
@vedin...evo ga javlja se jedan iz doma za djecu sa posebnim potrebama...pozdravi raju u Pazaricu,inace navijace Barcelone,zar niste jos na spavanju?
YouTalkinToMe
E moj jado to nije ni nivo desetogodisnjaka u svakom komentaru ismijavati djecu sa posebnim potrebama, koji smećar moras biti da tako nisko padnes.
MirzaBarucic
@BobPaisley Koliko puta dnevno ponoviš komentar, je li? Šta, životno si nezadovoljan?
BobPaisley
@YouTalkinToMe @MirzaBarucic ...imate opciju "BLOKIRAJ" ako vam se ne svidjaju moji komentari,a ne da mi se kacite na svaki komentar,niste mi jasni...cim neko ne navija za Barcelonu i nesto napise protiv njih odmah pjenite i serete...
MirzaBarucic
@BobPaisley A ko tebi daje za pravo da navijače jednog kluba nazivaš pogrdnim nazivima u svakoj svojoj izjavi? I mi tebi nismo jasni? Neka si ti balkanski panju našao kritikovati Barçu.
BobPaisley
@MirzaBarucic...jos me nisi blokirao???...ne znas da nadjes opciju "BLOKIRAJ"???...zar si toliko hendikepiran???
Uranija
@BobPaisley Bgm nisi ti dobre glave, Bože sačuvaj, ne može te izvaditi i to što navijaš za Sarajevo, tebra previše si ti gluposti ovdje napisao. Nemoj se ljutiti ali tako je
Shik
E bas mi zao stose zakaci. Jer ti je bio cilj taj da pokupis sto vise kontri...
Jupp
@BobPaisley druze, ne znam koji je tvoj problem ali ne valja porediti zdravu osobu sa onima koji imaju poteskoce u razvoju (citaj osobe sa retardacijama).. mislim da jadnije ne moze biti od toga sto radis..
Ako ti smeta Barcelona ili Pjanic, preskoci clanak.. nemoj se stresati !
Poz
vence
S takvim stavom morao bih se sloziti s ovim Vedinom ispod. Odakle ti pravo da nekog vrijedjas i nazivas stokakvim imenima? Mislis da si pokupio pamet svijeta? Mislis da Pjanketa briga sto ga neko "mrzi"? I da dosta navijaca je tu zbog Mesija, Rakitica.. ne zbog Barce..isto kao sto ce sad i gledanost u Bosni, zbog Pjanica porasti barem za 50%..
BobPaisley
@vence...mislim da sam pokupio svu pamet svijeta...rekao sam vam,ako vam se moji komentari ne svidjaju imate opciju BLOKIRAJ,ali vi ocito ne razumijete sta vam govorim jer ste mentalno zaostali...nigdje nisam vidio vece retarde nego na ovom portalu...kakvi mutavci u p*cku materinu...onaj jedan me bukvalno ganja po portalu i odgovara mi na svaki komentar sa 5 replika...
vence
Oooo..dosao Gazijin mutant ?????
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.