Jedan od najistaknutijih bivših reprezentativaca izazvao veliku pažnju navijača u Zenici

Došao da bodri Zmajeve

Jedan od najistaknutijih bivših reprezentativaca izazvao veliku pažnju navijača u Zenici

Edmir Škorić

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine, Vedad Ibišević, stigao je večeras u Zenicu da podrži Zmajeve.

Bh. reprezentacija od 20:45 sati na Bilinom polju protiv Finske igra četvrti meč u Ligi nacija, a Ibišević je došao podržati neke bivše saigrače i naravno one "novije" reprezentativce koji sada ponosno brane boje našeg nacionalnog tima.

Mnogi su željeli da se fotografišu s Ibiševićem po njegovom dolasku ispred stadiona, a kasnije je dobio ovacije kada se pojavio na tribinama.

Ništa manje nije ni zaslužio čovjek koji nas je svojim golom odveo na Svjetsko prvenstvo u Brazil i koji je toliko toga dao reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ibišević se prije četiri godine oprostio od reprezentacije, u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore, 28. maja 2018. i baš u Zenici. Osim njega, tada su se oprostili i Emir Spahić, te Zvjezdan Misimović.

Ibišević je za BiH debitovao 2007. godine, postigao je 28 golova, četiri puta asistirao. Vedad je trenutno član stručnog štaba njemačkog bundesligaša Herthe iz Berlina.

Top Komentari

bosanncheros
Ako je ovako ušao na stadion, sram i stid da bude sviju u Savezu...
5 0
ElvirBolic
Ja se nadam da nije stajao u redu, nego je samo došao da se slika...inače bi to bilo dno dna da takav igrač umjesto da udje na VIP ulaz, stoji u redu ...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi