34

Komentari (34)

Bordoakapitar
Nemas ti pojma o racunjanju koeficijenta moj novinaru. Prouci to malo bolje i ne provaljuj se!
ZM1905
Da li je ovo neki novi način računanja koeficijenata od ove sezone? Nikada se klupskom koeficijentu nije zbrajao državni koeficijent, niti su se računale pojedinačne pobjede u pretkolima, nego je koeficijent ovisio samo od toga do kojeg (pret)kola je klub došao, tj. zbroj zadnjih 5 sezona. Ako se to pravilo promijenilo i zbraja se i državni koeficijent, tada se i ostalim klubovima zbraja, znači svi klubovi će imati veće koeficijente nego prošlih sezona. Tako da se taj eventualni koeficijent veleža za sljedeću sezonu 4.000 ne može uspoređivati sa sadašnjim stanjem tko je nositelj, a tko nije. Nejasan članak skroz.
JuventinoBK
Oduvijek se dodaje klubu nacionalni koeficijent, samo sto ti to ne znas
ZM1905
Klub preuzima državni koeficijent ako je koeficijent kluba manji od državnog. To je bio slučaj s velezom ove sezone jer mu je koeficijent bio 0.
Arnel925
Hahah ovi ih vec proglasili prvacima i da su se plasirali u Evropu haha ima tu jos ekipa koje se bore za Evropu. Pogotovo je teško igrati na dva fronta. Ali se svi nadamo da će proći i te Šveđane. Puno bi značilo i za nas fudbal.
enko
Arnele u tebe mali mozak na jednom frontu a veliki na drugom frontu.tako da nista cudno u tvojim komentarima.predlazem ti da umjesto sto se ispuhujes na portalu negativnom energijom da uzmes usisivac i malo pocistis kucu jer tu je zapustena.
Arnel925
@enko dali se mi znamo? Haha evo baš me žena natjerala da usisavam.
Arnel925
@enko Hoću haha kaže da se u komsiluku priča da ti nikad nisi mogao doći ni nadoći haha zao mi te drug
enko
Arnele,nije njen mozak ko u tebe da radi na dva fronta drzi se usisivaca,mani se laptopa i poljubi zenu zamene.reci joj da nemogu danas doci slavimo pobjedu veleza.
Arnel925
Znaci ti samo možeš nadoći kad je muško dupe upitanju haha kralj si @enko
enko
Narocito kad je tvoje u pitanju.da ti jos nesto usput pomenem ,evo moj prijatelj svicarac kaze da dodjes u svicu on placa psiholosku pomoc.gratis usisivac
celikze
hajde realno ako Velez nastavi ovako da radi….koja to ekipa moze da ih zaustavi da ne budu prvaci….ja znam samo jednu ekipu….Vicinu ekipu
Arnel925
@celikze ma Borac nema šanse ove sezone. Ziljkić je bio glavni. On je otišao. Vranjes ide u godine i sigurno ne moze ponoviti prošlu sezonu. Velež dobro igra. Ali realno ne vidim kako ce te završiti ispred Sarajeva. Mislim imali smo problema na početku sezone. Ali sad kad se Amidza vratio polahko se vraćamo. Tek je početak sezone i ne vidim kako bi Velež mogli igrati ovim tempom čitavu sezonu. Pustimo još 4-5 kola da prođe i da vidimo rezultate. Igrali su samo kod kuće protiv Posušja do sad.
King_Kenny
@Arnel925 ...uz onakvo sudjenje bi ja i jos desetorica iz mahale bili prvaci drzave...kad imas sudiju na svojoj strani ne moze ti nista ni Real Madrid.
celikze
Velez ima veliki motiv a Sarajevo nije ni blizu neke jake ekipe….skripi na sve strane a dajdza amidza nije neka struka zivi bili pa vidjeli
jassony
Ima Veleza, ima Starog mosta - RASPALE SE USTASE ko i herceg bosna!
user1579962154
Ljudino, uopste ne treba posvećivati paznju bilo kome sa strane. Dobili smo, lijepo nam je, slavimo uživamo i nema mjesta za mržnju. Budimo gospoda do kraja !
goku_iz_sirokog
Koji ti je ***** mamlaze, idi lijeci se
Zgembic
@goku_iz_sirokog sto vrijedjas covjeka? Nije rekao katolici nego ustase i HB nastala sa UZP. A ti ako se smatras ustasom i podrzavas UZP to je druga stvar i zato si ti mamlaz.
goku_iz_sirokog
Neka tebe u '95, meni je ipak bolje sada u 2021
Čestitke na zasluženom prolazu,mogao je biti i u regularnom bez onog kiks gola u sudačkom.A što se tiče jala mora da se šališ.Najviše smo puta bili prvi u ovoj ligi a da ne spominjem Francusku ili Rusiju gdje je Hrvatska reprezentacija sa našim igračima iz BiH bila na vrhu Svijeta.Mi smo se iživili.Izašli ste u Europu prvi put poslije ko zna koliko godina i živite je.Zasluženo.I šta spominješ Herceg Bosnu to je Katolička varijanta,majka BiH prije Osmanlija.Starija od nje.*****e.Moji su svi osim jednog pjesnika u Sarajevu koji je bio partizan bili za NDH što ne znači da podržajem ono njeno što je billo nakaradno.Pometi prvo u svom dvorištu.Za četiri godine NDH u Mostaru od tri gradonačelnika sva trojica su bili tvoje vjere.I rat u tom razdoblju u BiH je bio prvenstveno između vas i Srba.Sa svim njasrima.Misliš da su moji išli u Istočnu Bosnu u Crnoj legiji gdje je su zapovjednici bili uglavnom kao i na čelu NDH naši a 80% te postrojbe su činili vaši!?Prvo nešto istraži i pročitaj pa onda lupetaj.Preko 50.000 muslimana je likvidirano na Bleiburgu.Nemoj mi reći da su bili u Ravnogorskom pokretu jer nije postojalo nikakve vaše autonomne vojske tad.Zato su i ispala zlodjela u Istočnoj Bosni danas zbog ko zna kakvih nenamrenih računa jučer.Ja ne tvrdim da i moj narod jučer i danas nisu pravili njasra.Jesu.Ali ti i tavkvi se ponašate kao da ste svetci što naravno nije istina.Isto ste se i prije i sad ponašali kao ostala dva naroda,znaš i sam da je tako nego sam sebi tepaš da nije.
Zgembic
@goku_iz_sirokog ma boli me ona stvar sta ti smatras gdje sam ja i Gdje si ti ali nije kulturno vrijedjati nekoga. Jos nisi odgovorio dali se smatras ujkom i dali podrzavas UZP?
DanteDMC
Zgembic
@DanteDMC ako ti smeta Ne citas ili samo zelis da pametujes?
Prije su i Mostar i Banjaluka bili u prvobitnoj Hrvatskoj državi nego i u kakvoj BiH koja je došla tek kasnije.Sasvim sigurno da niko od mojih predaka nikad nije bio Bošnjak.Taj se pojam može odnositi samo na Srednju Bosnu odakle se širila BiH okolo.Od tih Bošnjaka gore samo su katolici i bogumili pravi.Nikad nijedan Bošnjak prije Turaka nije bio tvoje vjere.Znači vi ste nastali nakon njihove okupacijje BiH ako je tako smatraš ili oslobađanjem?.Dosta vas koji se izjašnjavate kao Bošnjaci vodi porijjeklo iz Hrvatske,Srbije,Mađarske ili sl. odakle ste protijerani poslije Bečkih ratova.I sad ćeš ti meni držati predavanje o Bošnjacima a nastali ste Alijinim dekretom 1995.Samo su oni jadni crnci iz Južnog Sudana mlađa nacija od vas.Pojam nacija je nastao u 19.stoljeću a mi se izjašnjavamo kao Hrvati od kad je Turski okupator dobio nogu u guzicu odavde jer prije toga zbog njihova terora nismo mogli.A sa vama nismo htjeli nikad biti ista nacija osim blesavog Ante prije 80.godina jer ste vi simbol izdaje vlastite domovine.Puna su vam usta BiH a prvi ste je izdali kad ste pro(e)dali našeg posljednjeg Bosanskom kralja služeći okupatorima.Tad ste nam zabili nož i leđa i to radite do danas.Za nas je vaša vjera simbol izdaje BiH a ne što imam nešto teološki protiv Islama.Hvala Bogu da nismo isti narod,vi ste radi vjere umjetno stvorena nacija,to je vaše pravo.A što se tiče poštapalice UZP tako se zvao Jasenovac i *****e za 50-ak godina Juge.Pa takvi završiše zauvijek u Beogradu.
Je li Selam stari Bosanski pozdrav besplatni propagatoru Arapske civilizacije,kulture i vjere?
DanteDMC
vuckobih
A koliko ce dobiti ako osvoje konferencijsku ligu, pitam za druga.
enko
Pa zavisi koliko ce jelavic i hb prebaciti sa hercegovacke banke na aluminij pa ovi na hdz pa ovi covicu pa sta ostane
Kladionicar_iz_mira
Ende
Ovo za ligu prvaka im je bas vazno :D :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.