Prvi susret četvrtfinala Kupa Široki - Velež: Sutra će biti poznat termin odigravanja

Navodno postoje dvije opcije

Prvi susret četvrtfinala Kupa Široki - Velež: Sutra će biti poznat termin odigravanja · Saznajemo

Esmer Oštraković

Utakmica između Širokog Brijega i Željezničara koja je trebala biti odigrana jučer, odigrana je danas, a razlog je teren koji je jučer bio natopljen vodom i nije bilo uslova za igru.

Danas se situacija popravila i ova utakmica je odigrana, a Široki Brijeg ostvario je pobjedu od 2:0.

Ipak, ovo odgađanje utakmice napravilo je i problem za ljude u savezu koji sada moraju tražiti novi termin za utakmicu Kupa Bosne i Hercegovine koju će odigrati Široki Brijeg i Velež.

Ta utakmica prvobitno je trebala biti odigrana u srijedu, ali jasno je da od toga neće biti ništa jer je Široki Brijeg igrao danas.

Kako saznaje SportSport u opticaju su dva termina, a konačna odluka biti će donesena sutra.

Oglasi

Prva opcija je da utakmica bude odigrana u četvrtak, a druga je da utakmica bude odigrana naredne srijede.

Široki Brijeg sjajno otvorio drugi dio sezone, Velež solidan

Drugi dio sezone ekipa Širokog Brijega otvorila je jako dobro sa dvije pobjede u dvije prvenstvene utakmice, a ako računamo i Kup tamo su nakon penala izbacili Stupčanicu.

U ligi je Široki Brijeg slavio u gostima protiv Sarajeva, a zatim su na domaćem terenu ostvarili pobjedu protiv Željezničara.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sa druge strane Velež je u Kupu slavio na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja, a u ligi su dva puta remizirali.

Prvo su gostovali u Modriči kod Sloge, a utakmica je završena sa 0:0. Nakon toga su u Mostaru dočekali Borac, a utakmica je završena istim rezultatom.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Breba
Kao sutra odlučuju, a Arena već objavila da se igra 06.03.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi