34

Komentari (34)

chelsea321
Ma ovaj se velez nesto digo jedva bod izvukli igraju sezonu malo u vrhi i odma oni nesto o tituli..
Velez1922Inter1908
Mnogo se razumijes i fudbal,nesto se oni digli a 17 utakmica nisu izgubili
Kenotala
Sad se napada Borac zbog stele, sad se ocekuje od Zelje da pusti...pa jel to na isto dodje? ? Stela je ako se ne svira ofsajd ili penal a uredu je da se pusti druga ekipa. Kad je Zeljo bio pred titulama ko ih je pustao, niko...Fol neka borba za pravdu, a sami traze stelu. Mislim na sve klubove i sve navijace, dok krade moj dobro je a kad krade drugi onda je lopov.
BordoBijeli_exyu_sa
Slavi se bod na Grbavici, dernek svi ste pozvani hhaahaha
Darkwood
A protiv Borca gubite 1-4, ko da gledam....
Harcos
Njanjama je jedina šansa Husref sa Simom da nešto može napraviti protiv Borca. Željo neće, Sloboda je već odradila posao za Borac.
Zgembic
Vidi zeljkana i simuliranja... pa pickurine ako ste vec igrali posteno na pobjedu kao i sto ste trebali cemu onda ono simuliranje smradovi.
Klackalica
Nasli se pravi da im govore hahahah samo se vrati par kola unazad na velez-sarajevo..pa ces vidit sta je pravo izlezavanje
Lavillenie
E nasta je spalo maleno Sarajevo da moli da Zeljo zapne protiv Borca, moliti Zelju kojeg kunu da se ugasi. Naravno da ce Zeljo pustiti Borcu a onda nek vam po RS nosaju kovcege kao i vi nama.. Mars
zevs
ovi iz sarajeva i veleža konstantno kukaju
starmac
Nemam ništa zamjerit ŽELJI ali ću zamjerit ako neodigraju ovako protiv BORCA.Ovo je meni pošteno i ako BORAC se sladi ovakvim stvarima između naših klubova.
Harcos
Znači postoje naši i vaši klubovi. Napokon priznanje! Kad je Željo štimao sa Leotarom i Žepčem da izbace Borac iz lige. Nismo mi ništa zaboravili! Morate proći isti postupak da vidite kako ste drugima radili. Zato želim Želji da odigra najbolju utakmicu ove sezone protiv mog Borca i neka pobjedi bolji. Željo je gospodski klub za razliku od Njanja i Kmelježa.
starmac
Harcos@Postoje naši i vaši.Nije te stid pričat poslije najsvježije krađe protiv ZRINJSKOG.Čist ofsajd.A o penalu u Mostaru sa braćom iz BANJA LUKE koji vam sude 3 kola.Pa poklopi se i šuti.
*p!p!t@*
Baš dobra utakmica za pogledati, Željo pokazao da ima ekipu i uz malo sreće da nisu kanta za nabijanje. Sada Rođeni imperativ satrat Simin Han nakon današnjeg promašenog zicera...
Tito1
zapeli protiv Veleža...koji ste vi ***** od kluba! Želim vam sudbinu Čelika od sveg srca!
kurjak
@Tito1 Koji glup komentar, pa šta su trebali pustiti da pobijedi Velež.Igraj, nadigraj protivnika,pobijedi a ne čekaj da ti neko pusti.
BlueBoys
Mars fekalijo. Mala satisfakcija za 0:2 kad su njanje bile kovid sampioni.
velez mo
Losa igra pravo iako smo nakon dugo vremena bili kompetni,nadam se da nas ovaj kiks nece kostati Evrope,valjda nije bio dan
C.Banks
A nemoj tako, nije isto da Sarajevo bude šampion i latin neki. Ja bi volio da je Željo bi šampion ali eto nije bili su pitari ne mogu ih smislit
BordoBijeli
@kurjak Ali zato cete Borca pustiti i onda to vase nece vaziti???
BordoBijeli
@BlueBoys Kme kme kme kmeeee eto zeljlan bi nas stigo hahahahahahahshshshsha.Vi ne bi Evropu izborili.Titula zasluzena i izborena na terenu a ti kmeeeeeeeeeeeee
user1571956549
A ja tebi malo mater J E B E M od sveg srca
BordoBijeli
@user1571956549 I ja tebi stari matori.Majku mrtvu+seku+tetku² i ostatak zenskog roda.Jel to psovanje sve sto znas?Nemas nikakav normalan argument seljacino?
Mowzilla
Fina utakmica derbijskog aspekta, sretno Velez!
arbajram
toliko o tome da će Željo nekome prošao utakmicu
Tas14
Pojedite Borac, država je uz Želju!
19zfc21
E baš ćemo ih pustit
BlueBoys
Sad ste uz Želju a do juce ste crkavali od smijeha. Sto se mene tice nek dobije Borac svakako je jaci.
Tas14
Sarajlije se valjds poštuju i da je Željo u našoj situaciji mi bi se potrudili!
Samsung
Kome smeta jak Velez?
Rajvosa2019
Juricic je znaci izbacen iz stroja pred Borac - kakva slucajnost / nadam se da ce Zeljo ovako zapeti protiv Borca
19zfc21
Ahaa pa nismo mi ludi da Vam zaboravimo 1-0 na Koševu a vama nije trebalo a nama trebalo i uzeli ste nas. Aj Borac!
kobe24
Kad ste vi trebali nama pustit - niste. Kad su nas pokrali za titulu - smijali ste se. Sad mi igramo za vas - KARMA.
C.Banks
Sto smo vam trebali pustit, nama je svejedno ko ce biti sampion Zeljo ili Sarajevo bitno je da je naš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.