Koreografija Albanaca dignut će Srbiju i Crnu Goru na noge!
FOTO: Panorama

Pred meč protiv Izreala

Koreografija Albanaca dignut će Srbiju i Crnu Goru na noge!

Admin Čaušević

Za balkansko područje je tipična pojava da se sportski događaji koriste za promociju ideala koji nemaju veze sa sportom.

Uoči utakmice Lige nacija između Albanije i Izraela domaći navijači su istaknuli parolu koju će u Srbiji sigurno okarakterisati kao sramotnu.

Naime, dok se intonirala himna podignuta je koregrafija sa karikaturom Albanca koji gleda televiziju na čijem je ekranu istaknuta karta Velike Albanije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Iznad koreografije istaknuta je parola koja u prevodu sa albanskog na bosanski jezik oznčava čvrsto obećanje o realizaciji ideje o Velikoj Albaniji.

Inače, Velika Albanija predstavlja nacionalni koncpet koji bi sve Albance ujedinio u jednu zemlju i osim Albanije obuhvata pojedine dijelove Crne Gore, Kosova, Srbije, Grčke i Sjeverne Makedonije.

Top Komentari

Arnel925
Albanci najveća bagra. To su kriminalci, dileri, ubice itd.
6 18
Robijasi_It
Pa kad mogu u srbiji i banjoj luci svakave koreografije zasto vi vodite brigu kad neko dira u njih ako ste vi pizde pa nesmijete veliku Bosnu.ja ne zivim u Bosni al zasto zbog uhl**** koji su nas otjerali poslije rata vise nego za vrijeme samog
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi