Velika ispovijest Wande Nare: O Icardiju, ljubomornima, neprijateljima, Brozoviću...

Nije mogla više da šuti

Velika ispovijest Wande Nare: O Icardiju, ljubomornima, neprijateljima, Brozoviću...

Edmir Škorić

Mnogi krive Wandu Naru jer upravlja karijerom Maura Icardija i vjeruju da je ona kriva što je Argentinac u sukobu s Interom.

Icardi i Wanda nisu uspjeli da se dogovore s Interom oko novog ugovor,a igraču je oduzeta kapitenska traka, a on odbio da igra u evropskom meču protiv Rapida u Beču.

Bilo je dosta govora o toj temi posljednjih dana, a Wanda Nara je ponovo izašla u javnost i ispričala sve što je imala.

"Mauru ostaju još dvije godine ugovora s Interom, mi smo ovdje sretni. Gledamo kako možemo napredovati i stvari će se sigurno riješiti na najbolji način za Inter i Maura. Postoje promjene u klubu, novi direktor... Milan je kao moj drugi dom i moja djeca su Italijani. Jedan je doduše rođen u Argentini ali smo ubrzo stigli ovamo", kazala je Wanda, pa je dodala:

"Mnogo se priča o tome da li ćemo se preseliti ili ne, ali možda su mediji ti koji najviše pritiskaju. Ovo je veoma mačo svijet i ono što ja radim je revolucionarno. Iako je mnog muškaraca koji predstavljaju igrače, uloga žene u fudbalu je više povezana s 'boravkom u kući s djecom i šutnjom'. Zato sam ja revolucionar. Imam praijtelje koje su žene igrača i mnoge mi se siju", priznaje Wanda.

"Njima je čudno ono što radim, ali oni su me zamolili da predstavljam njihove muževe jer me poznaju, znaju kako se ponašam i branim svoje interese. S Maurom nema krize, niti je nekada bilo. Priče koje su izašle su fantazija i imaju malo veze sa stvarnim životom. Mi smo zaista sretni zajedno", tvrdi Wanda.

Prizanje da oko nje ima onih koji je vole, ali i onih koji je i ne vole.

"Neki su pokušali da me destabilizuju, ali ne mogu to napravit. Nije mi lako, no ima i onih koji me poštuju. Mauro mi daje hrabrost. On je moj mačo tip i on prvi vjeruje u mene", kazala je Wanda.

I dalje tvrdi da nema problema s Icardijem...

"Ljudi izmišljaju stvari i prave cirkus, tako je bilo i sa spaljivanjem fotografije. To je bio moj način da se vidi kako su izmislili 1000 stvari do sada. Imam djecu koja sve to čitaju, moram ih upozoravat i pripremat za to. Pripremili smo ih za zlo i za zavist. Meni je najvažnije da su ta djeca sretna, zdrava... Pokušavam da ih naučim da budu vrijedni i pošteni. Ja mogu da ne radim, ali radije imam kancelariju u Milanu, vodim emisiju, zastupam igrače...".

"S Maurom nisam zbog novca. Uvijek sam zarađivala, s njim sam iz ljubavi koja je iskrena do kraja", zaključila je.

O aferi s Marcelom Brozovićem?

"Ne poznajem ga, nikad ga nisam vidjela ..." dodala je.

I poruka za kraj:

"Moj muž je Mauro Icardi. Ne znam da li bih trebala da objasnim ... Ja sam majka, žena, prijatelj, poduzetnik, radnik, lojalan, skroman, zabavan, iskren, direktan ... dobar čovjek. "

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

owees
zabio ga tebi balkanac,pa te odjebao
0 0
Aconcagua
Zato sam ja revolucionar. Imam praijtelje koje su žene igrača i mnoge mi se siju", priznaje Wanda. Wtf?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi