11

Komentari (11)

Adnanos
Cudno da su jos uvijek duzni ako su otisli u stecaj. Ni Parma a ni Rangers nisu vise bili duzni kada su izbaceni u najnizi rang a ni ostali klubovi koji su bili u istoj situaciji npr. Leeds. Ali mozda nije ista situacija sa Celikom, mislim sigurno nije ako su jos uvijek duzni. Ali opet citava poenta oko stecaja je da klub vise nije u situaciji da isplati dugove.
ace_88
Celik nije otisao u stecaj.
Adnanos
Hakkinen
Čelik je zaslužio da se vrati među BH velikane. Ako je ovo cijena toga da će isplivati na zdrave grane onda ok. Imam 2 druga navijaju za Čelik i obojica kažu da se ovo trebalo desiti još prije 2 3 godine. Ne znam fakat ali Celiku je mjesto u PLBiH. Lp
user1599836304
Kada krenes sa dna mjesta ima uvijek na vrhu. Svaka cast lagano sigurno ka stabilizaciji.
zevs
papirna
Icardi.7
limvo likCe do bazegro
Brazuka
Pecelja treba dobro slomit pa mu dat pare!
redbull
@Brazuka sta tek reci za dilavera haha
sanel1988
Likceee volimo te svetinjooo ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.