Veliki gaf direktora Juventusa: Spisak pojačanja zaboravio u rimskom restoranu!
Stara dama ima plan da dovede nekoliko nogometnih dragulja, a sve je sada izašlo u javnost nakon gafa Paraticija

Ovo se nikada ne viđa

Veliki gaf direktora Juventusa: Spisak pojačanja zaboravio u rimskom restoranu!

E. Škorić

Jeste li nekada čuli da je predstavnik jednog kluba zaboravio listu pojačanja u restoranu? Niste? Onda će vam ova priča biti jako zanimljiva.

Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa, boravio je u subotu u jednom rimskom restoranu, ali je po odlasku iza sebe ostavio salvetu na kojoj je saradnicima objašnjavao planove kluba u narednim prelaznim rokovima i ispisao imena nekih nogometnih dragulja.

Rimski Il Tempo je došao u posjed salvete, pa je naravno odmah objavio u svom mediju kao eksluzivnu informaciju. Tako više nisu tajne koje igrače planira da kupi prvak Italije.

Na salveti su neka imena, među njima mladi Mattia Zennaro (Venezia) i Demiral (Alanya), a tu se nalazi i mladi Romin nogometaš Zaniolo, kojeg je Inter pustio kao dio sporazuma za Radju Nainggolana.

Argentinac Cristian Romero iz Genoe je također jedna od meta, kao i "novi Pirlo" Sandro Tonali iz Brescije, koji se povezuje i s Milanom. Romero i Tonali vrijede po 20 miliona, Zaniolo 40, a na listi je i mladi napadač Chiesa iz Fiorentine koji vrijedi 50 miliona.

Na kraju, tu je i Sergej Milinković-Savić, veznjak Lazija koji bi navodno došao da zamijeni Miralema Pjanića.

Sve su to imena ispisana na salveti koju je sportski direktor Juventusa ostavio u restoranu u Rimu. Možda je sve to uradio namjerno? Ako nije, onda već možete pretpostaviti kako će izgledati Stara dama za godinu-dvije...

Inače, Juventus večras igra protiv Lazija u Rimu, pa je to razlog zašto je rukovodstvo Stare dame već jučer boravilo u italijanskoj prijestolnici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baggio89
Koji nesposobnjaković. Vatreni sam navijač Juventusa, ali goreg sportskog direktora nisu mogli izabrati!
2 2
Scarface
Kimi izadji malo prosetaj vani, yebo ti kosti truhle visis ovdje po cijeli dan
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi