Veliki problemi za Hrvatsku: Badelj otpao za Grčku

Povrijeđen protiv Rome

Veliki problemi za Hrvatsku: Badelj otpao za Grčku

E. Škorić

Hrvatskoj slijede važne utakmice protiv Grčke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska će pokušati kroz dodatne kvalifikacije da izbori učešće na Mundijalu u Rusiji, no Zlatko Dalić susreće se s problemima.

Osim što je konstantno ranjiva hrvatska odbrana i uvijek neko fali, sada je otpao Milan Badelj, koji je povrijedio bedreni mišić u 2:4 porazu Fiorentine od Rome.

Iako povreda nije teže prirode, veznjak Fiorentine morat će na kraću pauzu, ali već u narednim danima se igraju susreti Hrvatske i Grče, pa Zlatko Dalić u četvrtak i u nedjelju ne može računati na Badelja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Badelj će sigurno faliti Hrvatskoj, budući da je u Kijevu protiv Ukrajine u onoj odlučujućoj utakmici (2:0) odigrao 90 minuta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi