Veliko pojačanje Napolitanaca diglo sidro!

Lozano ostao bez strpljenja

Veliko pojačanje Napolitanaca diglo sidro!

Veliko pojačanje Napolija iz prošlog ljeta Hirving Lozano napustit će klub na kraju ove sezone, prenosi Claro Sports. 

Meksikanac je, prema pisanju istog izvora, zatražio od agenta Mina Raiole da mu pronađe novi klub i potraga je već počela.

On je prošlog ljeta stigao na San Paolo stadion iz PSV-a u transferu vrijednom čak 38 miliona eura.

Iako je u Holandiji pružao odlične partije, u Seriji A se ni blizu tako dobro nije snašao i trenutno je na samo dva gola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlučio je više ne gubiti vrijeme u ovom klubu i promijeniti sredinu. Ranije su se pojavljivale i neke opcije za njega, a to su bili Everton, Manchester United i Atletico Madrid.

Iako je u pitanju igrač koji tek ima 24 godine, već je stigao upisati i 39 utakmica za selekciju Meksika i postići 10 golova. Vrijednost po transfermarktu mu iznosi 28 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi