Velimir Zajec u društvu slavnog bh. glumca gledao utakmicu, Bad Blue Boysi mu poslali poruku
. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Novi predsjednik Dinama?

Velimir Zajec u društvu slavnog bh. glumca gledao utakmicu, Bad Blue Boysi mu poslali poruku

E. Škorić

Velimir Zajec, kandidat za predsjednika Dinama, nije htio u svečanu ložu za utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a (2:0) na Maksimiru.

Mnoge poznate face bile su sinoć na Maksimiru da prate novi evropski okršaj Dinama i svi su mogli da uživaju i zadovoljni napuste stadion budući da je Bruno Petković s dva gola Modrima donio sjajnih 2:0 pred revanš u Solunu.

Velimir Zajec, bivši igrač Dinama i Panathinaikosa, kandidat je za predsjednika Dinama i njegova lista "Dinamovo proljeće" nadmoćno je slavil u prvoj izbornoj jedinici, a ove nedjelje ih očekuju izbori za predsjednika.

Zajec je jedna od legendi zagrebačkgo kluba, ali interesantno da je odbio poziv da gleda meč iz lože. Umjesto toga, u jednom dijelu zapadne tribine uočen je u društvu slavnog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića.

Početkom drugog poluvremena jučerašnje utakmice, Bad Blue Boysi su poslali poruku 60-orici skupštinara koji će u nedjelju odlučivati o novom predsjedniku Dinama. Uz Zajeca, drugi kandidat je dugogodišnji Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Oglasi

"Evo vam bilješke za nedjelju - Velimir Zajec", bila je poruka Boysa, koji očito imaju svog favorita u predsjedničkim izborima.

Transparent navijača za podršku Velimiru Zajecu pred izbor za predsjednika Skupštine Dinama. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Navijači priželjkuju da Zajec bude imenovan za predsjednika i onda se nadaju nekim velikim potezima, pa između ostalog i da se vrati Luka Modrić, no ne bi trebali biti previše optimisti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Modrić, Brozović i Kovačić su poput Bermudskog trokuta. Povezan sam s Modrićem jer sam ga doveo u Dinamu, ali mislim da se neće vratiti. Možda će otići u Saudijsku Arabiju ili odraditi još jednu godinu u Realu", poručio je Zajec.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Convict
Odakle ovaj mrtvi nacionalista na Maksimiru hebo ga Alija.
0 2
Convict
Boli istina...samo mozete da nam pusite racku Zenicki.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi