15

Komentari (15)

DadiG
Sretno i hvala kapitenu. Volio si FK Sarajevo i borio se i igrao kao da si ponikao na Koševu. On voli Saraj’vo, Pravi je Hordaš, Krste Velkoski, Jedan je od nas.
visokohz
Shaba
Hvala za sve i sretno gospodine
Salgijica
Najbolje sarajevo je bilo one godine kad su igrali velkoski, stojcev, bilbija, duljevic i dosli do Borusije M. Tad ih je ukopala ona rupetina Bandic ne postoji gori golman
COVID19
Hvala i sretno! GRANDE KRLE
Uranija
Kad je dupovac na redu
hzsg
Duboki naklon Krste, puno zdravlja i srece u nadolazecem periodu ti od srca zelimo, a vrata SARAJEVA su ti zauvjek otvorena.
Lenox
Vakat je i bio.
HUNTER
Hvala za sve Krle i neka te služi zdravlje i sreća.
Ajax11
Vakat je bio ali isto tako jedno veliko hvala za sve uspjehe i ljepe momente
pitariistok
Ispao gospodin na kraju,nije zatezao oko para,obje strane zadovoljne...sto je najvaznije shvatio covjek da je njegovo vrijeme proslo sto se tice nekog ozbiljnog nivoa...hvala ti za sve radosti koje si nam donio na Kosevo,sretno gdje god dalje igrao i bilo sta radio u zivotu!
Kladionicar_iz_mira
Sretno Krle legendo, hvala za sve!
Nek te sreća prati i Hvala, kad će ostali za Krstom, koji trebaju
NED1987HzSA
Krle hvala ti za sve i sretno!!
MSOZ101
Jedan od dražih momenata, 1:0 na Koševu protiv lištice u šampionskoj sezoni, njegov gol glavom u 11. minuti. Sretno Krste.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.