Najžešći navijači Milana brodom stigli u Veneciju, uslijedio obračun u moru

Da čovjek ne povjeruje

Najžešći navijači Milana brodom stigli u Veneciju, uslijedio obračun u moru

Edmir Škorić

Pomalo nevjerovatne scene stižu nam iz Italije.

Milan je u nedjelju slavio s 3:0 u Veneciji i tada privremeno zauzeo vrh Serije A, mada je gradski rival Inter istog dana, nekoliko sati kasnije, pobijedio Lazio (2:1) i vratio tron.

Milanski rivali vodit će očigledno bitku za Scudetto do kraja sezone, pa bismo mogli vidjeti jednog od bh. reprezentativaca na krovu Italije, pošto Rade Krunić nosi crveno-crni, a Edin Džeko plavo-crni dres.

Utakmica u Veneciji bila je isuviše lagana za Milan, koji je poveo već u drugoj minuti golom Zlatana Ibrahimovića, koji je izjednačio rekorde Cristiana Ronalda i Francesca Tottija, a do kraja je kapiten Theo Hernandez s dva gola ovjerio trijumf slavnog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dan kasnije internet su preplavile neobične snimke sukoba navijača Venecije i Milana. Neki od najstrastvenijih navijača Milana brodom su stigli u Veneciju, a tada su ih susreli domaći fanovi koji su plovili morem, nakon čega je krenuo obračun.

Dimne bombe i rakete letjele su posvuda, jedni druge pokušavali su ugroziti na taj način, a snimke tog "obračuna" ubrzo su postale viralne.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crnoicrveno
Tri broda i sva tri navijaci Milana, nigdje ni sukoba ni gadjanja bakljama cccc
15 0
denimen9
Mnogo ljepše nego sudiji auto zapalit
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti