Transfer koji je mnoge iznenadio: Luis Nani se vraća u Evropu
FOTO: EPA

Igrat će u Ligi petice

Transfer koji je mnoge iznenadio: Luis Nani se vraća u Evropu

H. Zilić

Iskusni Portugalac Luis Nani ponovo bi mogao igrati u Evropi.

Prema pisanjima portugalske "A Bole", Nani bi mogao polusezonu igrati za Veneziju u Seriji A.

Navodno je Portugalac već razgovarao sa čelnicima Venezije oko uslova. Nani bi igrao polusezonu, a nakon toga bi potpisao jednnogodišnji ugovor u slučaju da klub izbori opstanak u Seriji A.

Posljednji klub za Nanija bio je Orlando u MLS-u kojeg je napustio početkom 2022. godine, a prije Orlanda imao je povratničku epizodu u Sportingu iz Lisabona.

Najveći pečat u karijeri ostavio je kao član Manchester Uniteda, a igrao je još za Fenerbahce, Valenciju i Lazio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za reprezentaciju Portugala odigrao je 112 utakmica i postigao 23 pogotka.

Iako ima 35 godina, Nani sigurno može još ponuditi evropskom fudbalu, a sigurno bi bio pojačanje za Veneziju u borbi za opstanak, ako ništa zbog velikog iskustva koje posjeduje.

Top Komentari

Salence
Doooobar napadač!!!!Bio!Brz ko mungos!!!!Bio!.....vidjet ćemo sad,nadam se da neće biti usporen ko ponovljeni snimak....Dobar,dobar....ma mislim,za Veneciju će biti pun pogodak!
2 0
Klicko
Klub u rangu karima benzeme
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti