Veron: Simeone je spreman pomoći Laziju

Bivši argentinski reprezentativac

Veron: Simeone je spreman pomoći Laziju

Juan Sebastian Veron, koji je svojevremeno bio reprezentativac Argentine, poručio je predsjedniku Lazija da proda rimski klub. 

Lazio pod vodstvom Claudija Lotita ne bilježi rezultate o kakvim navijači sanjaju već duže vrijeme i jedan od onih koji smatra da je vrijeme za promjene na čelu je i Juan Sebastian Veron (41), koji je imao priliku sa Rimljanima osvojiti Scudetto, Kup i Superkup. 

"Da sam na mjestu sadašnjih direktora napustio bih klub i prepustio ga nekome ko može da donese promjene i dozvoli navijačima da sanaju. Da li bih se vratio? Razmišljao sam o tome. Ako mogu da pomognem, zašto da ne. Čak mi je i Simeone kazao da je spreman pomoći", izjavio je Veron.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vrijedi podsjetiti da je Veron za Lazio nastupao u periodu od 1999. do 2011. godine kada je prešao u Manchester United. Još je bio član Estudiantesa, Boce Juniors, Parme, Chelseaja i Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi