Komentator se nije mogao suzdržati - "Ovog čovjeka treba istjerati iz fudbala"

Pogodio ga promašaj Verone

Komentator se nije mogao suzdržati - "Ovog čovjeka treba istjerati iz fudbala"

E. Škorić

U subotu su odigrane tri utakmice 30. kola Serije A i na svakoj od njih favoriti su ostali bez pobjede.

Prvo je Bologna uzela Bod Milanu, koji je igrao u rezervnom sastavu čuvajući se za revanš s Napolijem u četvrtfinalu Lige prvaka.

Potom je lider Napoli remizirao s Veronom (0:0), a za kraj dana viđen je i poraz Intera od Monze na Giuseppe Meazzi.

No, da se vratimo u Napulj. Evidentno je da se Napoli nalazi u rezultatskoj krizi i da nije tako nedodirljiv kao prije nekoliko mjeseci, ali tim Luciana Spallettija ipak ima ogromih 14 bodova prednosti osam kola prije kraja i svakako si može priuštiti pad u ovom dijelu sezone.

Napolitanci su mislima na utorak navečer i na revanš s Milanom. Izgubili su s 1:0 na San Siru, ali na svom stadionu žele pobjedu i prolaz u polufinale, gdje bi vjerovatno igrali s Interom koji je s 2:0 u prvom duelu u Lisabonu pobijedio Benficu.

Što se tiče spomenutog duela s Veronom, mogli su da izgube i taj jedan bod. Nevjerovatnu šansu za goste imao je Cyril Ngonge, koji se sjurio sam prema golu Napolija, ali sve je na kraju uradio katastrofalno.

Oglasi

Iako je ušao tek u 87. minuti i bio svjež, bio je prespor za defanzivce Napolija, koji su uspjeli da ga stignu i da ga dovoljno zbune da ne uspijeva akciju završiti golom.

Posebno je promašaj Ngongea pogodio komentatora, koji se nije mogao suzdržati, pa je između ostalog rekao da "ovog čovjeka treba istjerati iz fudbala".

"Kakva glupost, šta znači ovo?", pitao se komentator Arene Sport, koji je potom kazao da bi on trebao da se bavi drugom prfesijom i da nije za ovaj sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neki su u komentarima na TikToku u šali napisali da je "pao tiket", ali može da se razumije reakcija, igrač Verone kojoj bi pobjeda možda značila i ostanak u Seriji A nije smio sebi da dopusti da prokocka ovakvu šansu u jednom od posljednjih napada na stadionu Diego Maradona u Napulju.

@grube1008 ♬ original sound - Grube

Top Komentari

user1666910009
Pao mu tiket
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije