20

Komentari (20)

Zaccheroni
celikze
Samo da ti hebem genocidasku komplet familiju eto toliko.Nisam ni procitao sta genocidas smrdi i prdi.
velez mo
Jeli mu iko vidio Oci na utakmici sa Gruzijom,u svecanoj lozi na Bilinom,samo šara ljevo,desno.Ma ono su bile 2,3 dobre linije.I ko nam vodi savez,jadna nam majka kad su ovakvi dosli na red.
celikze
Ovo je rusenje drzave samo sto smo mi glupi i slijepi pored ociju.Prodanih ckapi imamo dovoljno i to je to.Pa vidio si u pola Zenice reklama za genocidnog vucka sta da kazes.
pama
Prije ces ti u zatvoru završit. Evo vec je krenulo
Ado1980
Sve laze icese preko saveza u Katar da gledas srbiju na sp. Samo si nam ti trebo doci da unistis fudbal u Bosni i Hercegovini.Viste svi u savezu msmuni koj nezte sta je fudbla i soport sto smo dozivijeli cobani vode institucije.
Ajax11
Vidi frajera, šta je nama predsjednik on veze o toj funkciji nema
Manager
treniro je košarku momak čak do kadeta ;) :D
denimen9
Petev je jedini trener na planeti koji radi svoj posao loše i uz to nema pritisika da će dobiti otkaz. To mi je prosto nevjerovatno.
BaboBih
Haha kako se krije kur,va.. "svi kritikujemo savez, trenera i igrace" ne četo, kritikujemo samo tebe Vico teleca glavo. Ti idi i odma smo 50% blizi to euru
user1629277746
E Vico **** ti mamu svoju i tko te tu postavi
rabodimis
Crkni jbo te otac odvratni !!
user1644415954
Sa tobom je i Bajramski Turnir rizik igrati.
VenamaHrabrih
Išćerat sve konstituvne iz Saveza i države. Odkako postoji ova bagra konstitivna, mi meda ne možemo. Samo Bosanci i Bosna. Svi ostali ste okupatori, ili njihovi ostatci koji ništa dobro nit misle, nit znaju.
Ajax11
Mackintosh
Podrska najboljem predsjedniku! Samo taslaci pitare i vrapcice
gallardo.la
Kako te nije stid ostaviti takav komentar. Pa ako se nepravda desi borcu, velezu, sarajevu ili zrinjskom ja sam na strani pravde i to ce uvijek tako biti bio neko moje vjeroispovijesti ili druge jer to u sportu ne smije biti bitno!
plemic
produži ti ugovor bugaru i povećaj mu plaću, i po starom dobrom običaju dijelite je fifti-fifti.
kostro
Yebemo ti pleme
moeferry
Sami priznajate da nema rezultata. Mjenjajte selektora onda..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.