24

Komentari (24)

Hadzija123
@hzsg moj duze ti si ocito ne upucen ili samo prikupljas informacije sa navijackih foruma o cemu ti pricas kakvo guranje Zelje,vi niste pogurani covid titulom i jos bezbroj puta od tada,stadion ste dobili na koristenje dzaba od grada a niste u stanju uloziti stolice jedne da postavite na tribinu,teren ste dobili od NS,pogurani ste u ni sam ne znam koliko puta ali i osteceni real o kao i svi ostali klubovi manje vise ali sto se tice Grbavice nju je sagradio samo sportski kolektiv Zeljeznicar i nasi navijaci krenemo od tribina,stolica,terena(travnjaka) a takodze i juzna tribina ce biti sagradzena iskljucivo od nasih sredstava pa kako god budi siguran,evo ti si pitar a ni sam ne znas pitajte Baltu kakvu je ponudu imao od istog Gice i zasto sjedi na tribinama.
hzsg
Pojma NEMAŠ. Sarajevo nije dobilo stadion na korištenje dzaba, TOTALNO SI NEUPUĆEN. A otiđi u svoj klub pa se raspitaj koje ste pare dobili od Općine Novo Sarajevo, Kantona i NS BiH, naravno u svrhu renoviranja stadiona Grbavica. Ako nemaš pristup u svom klubu preporućujem ti otiđi do Općinskih organa i kantonalnih službi po informacije. SAMO ĆU TI REĆI NI PROJEKTA NISTE MOGLI PLATITI I TO STE DOBILI ĐABALESKU.
Hadzija123
Uvjeri sebe prvo u to sto pricas.
user1703004785
Odavno se u Savezu sve štima.
BosanskaSvedska
Vico traktoristu!
rabodimis
Nisi ti ni ugovor sa Arenom potpisao, nisi ni krao pare, ni utakmice.. mi smo svi ludi, samo si ti pametan jbo ti pas mater fasisticku... Kodro je napravio svasta dobro u svom zivotu i uz to je radovao ljude.. Ti si k*rvin sin, seoska dzukela, papak, degenerik, lopov, lazov, smrad, fasista.. ojadis koga stignes.. Docekacemo i tebe u zatvoru kopile lopovsko, lazljivo..
Ham0
Glup, gluplji, bošnjo
Blueboy
Pa upravu je,nema on ni jednog igraca On ima citavu ekipu i klub kojeg gura kako je dosao na celo saveza,a taj isti klub kad ode u Evropu redovno se bruka.Vico lopurdo jedna.
Shaba
Vico sumska varalica...
Convict
Udri Vico i tebe će...
COVID19
Hadzija123
Lazes Gico lazes,ko nije kriv taj se ne pravda ne daje demante vec ostane imun na tudze prozivanje....Imas Gico svoje igrace,Gico guras Borac (nemam nista protiv tog kluba nije klub kriv svi bi vjerujem sutili da se guraju cak si im celavca ugurao da ih lakse kontolises,vracas im dugive,sredzujes titule,nemoj Gico ima igraca koji su spremni javno izaci i reci sta si im i kako nudio ukoliko predzu da igraju u borac od plata pa do poziva u reprenzetaciju),unistavas nam reprenzetataciju a i klupski fudbal jer faorizujes svoj klub koji kada ode u evropu padne na prvom ispitu pa samim tim i klubski fudbal unistavas,o tvojim lakridijama sa sudijama vise je smijesno pricati i to ne samo u seniorskom fudbalu vec i juniorskom znas ti Gico o cemu se prica nemoj nam izigravati nevinasce aliii kako kaze stari narod nicija nije do zore gorjela...
hzsg
Hadzija zaboravio si da mu kažeš, da gura i ŽELJKANA, donacije i posudbe tvom klubu, prošlogodišnji izlazak tvoga kluba u evropska takmicenja je upravo sredio covjek kome se obracas. Najavljena pomoc oko izgradnje juzne tribine, dosadasnja ulaganja u stadion tvoga kluba. BUDI REALAN I OBJEKTIVAN BORAC I TVOJ KLUB SU NAJPRIVIVILEGOVANIJI KLUBOVI U NASOJ DRZAVI. Zbog toga pazi kako se obracas covjeku kiji je tvom klubu podario SVE SVAŠTA.
rekordmeister
komplet savez napolje!!! i čistačica ....svi
BosanskaSvedska
Ovaj traktorista vico je samo za ciscenja stadiona
user1676370670
Ma ja..Ni Stanija nije *****...
papagaj
Živa istina, lažeš Vico lažeš smrdo
FahrudinKonjHodzic
kudru nogirali u gujcu pasad ko njeka zenetina okolo lae
user102
Kada sagledaš sve u i oko reprezentacije od kada je Pico došao jeli zaista i dalje misliš da Kodro laže a pored toga dobio otkaz nakon dvije sedmice?
FahrudinKonjHodzic
@user102 lae bolan lae lae koe reko da laze kudro lae
FahrudinKonjHodzic
@user102 lae ko djukela a pasce nemere da laze samo da le
user1676648256
Znamo mi to sve
user1676648256
Ali sta nam je korist možete pisati sta hocete boli nekog naše mišljenje nemojte bit paćenici preko ovih portala
user102
Izvini onda si ti nepismen!!! nisam ti dobro misli pročitao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.