Napadač Napolija kitio muzičare na rođendanu, pa se zarazio koronavirusom

Osimhena očekuje novčana kazna

Napadač Napolija kitio muzičare na rođendanu, pa se zarazio koronavirusom

E. Čaušević

Fudbaler Napolija, Victor Osimhen, našao se u problemima nakon što se ispostavilo daje pozitivan na koronavirus.

Osimhen je božićnu pauzu proveo u Nigeriji, a u Napulj se vratio prije nekoliko dana. No, po povratku na trening Napolija se testirao i ispostavilo se da je pozitivan na koronavirus.

Također, on je u Nigeriji posljednjeg dana proslavio i svoj rođendan, a na društvenim mrežama se pojavio i video s proslava koji bi ga mogao žestoko koštati.

Na videu se vidi da se Osimhen nije pridržavao mjera, te da je čak kitio i muzičare koji su svirali na zabavi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prenose da će Napoli kazniti Osimhena zbog nedoličnog ponašanja i činjenice da se zarazio koronavirusom jer se uopšte nije pazio kako mu je naređeno iz kluba.

Top Komentari

GuiliDamou
Ovo treba dobro prebit, i ruke i noge polomit, al necim tupim da mu smrska kosti! I onda meni pricaju o nekom rasizmu i pm, pa pola sela mu nema za flasicu vode a on baca pare i ponasa oholo i bahato, kako bi mu ovu ruku slomio da cvili ko ker!
3 4
GuiliDamou
@AmarSahi Glupane, prvo nisam te pitao za misljenje, drugo, ja nikad niti jednog fudbalera u BiH nisam vidio da se ovako oholi s novcem, da jesam, isto bi iskomentarisao... Spominjem Afriku jer se konstantno povezuje sa gladju i s neimastinom, a on je ovo, ocigledno radio ispred afrikanaca koji ga snimaju i dozivljavaju ga kao Boga neuzubillah, a on, ko je ko on, baca pare, da, da, baca pare, a ne kiti muzicare glupane, zna se sta znaci zakititi muzicara...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi