Jedan od najboljih na svijetu odbio, pa razotkrio Arape : "Što sam ih više odbijao, oni su više..."

Nigerijac sve ispričao

Jedan od najboljih na svijetu odbio, pa razotkrio Arape : "Što sam ih više odbijao, oni su više..."

Eldar Ganibegović

Klubovi iz Saudijske Arabije ipak nisu uspjeli dovesti sve igrače koje su poželjeli. Neki su ih odbili, a jedan od najboljih napadača na svijetu sada ih je i razotkrio.

Cristiano Ronaldo odlaskom u Al Nassr prošle zime započeo trend dolazaka velikih zvijezda u Saudijsku Arabiju. Ljetos su tamo otišli mnogi, poput Benzeme, Neymara, Kantea, Manea, Hendresona i drugih.

Nije tajna da su u Saudijskoj Arabiji htjeli još neke velike zvijezde. Između ostalih to su Lionel Messi i Luka Modrić, od kojeg još uvijek nisu odustali.

Međutim, neki igrači su odoljeli arapskim parama, te ostali u Evropi. Jedan od njih je nigerijski napadač i član Napolija, Victor Osimhen.

Njemu je Al Hilal nudio basnoslovne cifre da pređe u taj klub, no on je ostao u Napoliju. Njegova primanja bi premašila 50 miliona eura da je pristao, ali nije. Sada je odlučio da razotkri Arape.

Oglasi

"Bilo je ludo. Što sam više govorio ne, sve više su povećavali ponudu, iznova i iznova. Bilo je "wow"", priznao je Osimhen, pa nastavio:

"To bi promijenilo moj život i oni nisu odustajali. Ali, rekao sam "ne momci, ostajem".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon svega Victor Osimhen je imao dosta problema u Napoliju i to nakon što su ga otvoreno ismijavali na društvenim mrežama.

Spominje se da bi Nigerijac na ljeto mogao napustiti jug Italije i preći u neki engleski tim. I sam je ranije tvrdio kako mu je želja da ode u Premier ligu. 

Top Komentari

antiTrojkas
Evo opet islamofoba iz tamo Njihove stranke i "bombasticnih" islamofobnih naslova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi