Victor Osimhen udario ženu, pa je šokirao reakcijom

Nije imao lošu namjeru

Victor Osimhen udario ženu, pa je šokirao reakcijom

E. Škorić

Napoli je danas gostovao u Speziji gdje je slavio sa 3:0 i učvrstio se na vrhu tabele sa čak 16 bodova prednosti u odnosu na Inter i Romu, s tim da Inter večeras igra svoj meč 21. kola Serije A protiv gradskog rivala Milana.

Osimhen je ponovo briljirao, te je golovima u 68. i 73. minuti donio Napolitancima bitna tri boda, a sve je počelom golom Gruzijca Kvaratskhelije iz penala u 47. minuti. Nigerijski napadač prvi je strijelac prvenstva sa 16 golova.

Prije početka utakmice Osimhen se također našao u centru pažnje. Tokom zagirjavanja je promašio gol i loptom pogodio jednu ženu na tribini.

Nakon nesmotrenog poteza kojim je povrijedio ženu, Osimhen je odmah otišao na tribinu kako bi joj se lično izvinio, te ju je zagrlio. Svi su bili oduševljeni potezom Osimhena, kojeg su potom tražili autograme i fotografije za uspomene. Njemu to nije bilo teško, pa su na kraju svi bili zadovoljni.

Osimhen je pokazao danas klasu i na terenu gdje je postigao dva gola, ali i na tribini gdje je priskočio u pomoć gospođi, koja mu naravno ništa ne može zamjeriti zbog načina na koji je reagovao.

Oglasi

Osimhen je trenutno jedan od najboljih igrača Serije A i naravno neko ko predvodi tim sa juga Italije prema Scudettu na koji se čeka od 1990. godine.

Ove sezone Napoliju sve ide u prilog - Juventusu oduzeto 15 bodova, ostali velikani su u očajnoj formi, pa je nekako prerano već postalo jasno ko će biti novi prvak na Apeninima.

Napoli igra s Cremoneseom kod kuće u narednom kolu, a nakon toga 17. februara gostuje Sassuolu. Treba imati na umu da se nalaze i u osmini finala Lige prvaka i 21. februara gostuju Frankfurtu kod Eintrachta u prvom duelu.

Jedina mrlja u blistavoj sezoni je ispadanje iz Kupa upravo od Cremonesea, koji je priredio veliku senzaciju, izbacivši i Napoli i Romu, te se s Fiorentinom bori za finale. U drugom polufinalu su Inter i Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kvote za sve utakmice Serije A i kompletnu ponudu za evropski nogomet možete pronaći na sajtu Volcanobet kladionice!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi