Španija prvo "napala" Viniciusa zbog svađe sa Moratom, a onda su shvatili šta je zapravo uradio

Stao je u odbranu navijača na Santiago Bernabeuu

Španija prvo "napala" Viniciusa zbog svađe sa Moratom, a onda su shvatili šta je zapravo uradio

E. Oštraković

Sjajn utakmicu koja je na kraju završena bez pobjednika sinoć su na Santiago Bernabeuu odigrali Španija i Brazil. Konačan rezultat bio je 3:3, a navijači su itekako zadovoljni mogli napustiti stadion jer su imali šta da vide.

Obzirom da se radilo o prijateljskom susretu obje selekcije mogu biti koliko-toliko zadovoljne remijem od 3:3.

Nakon nešto više od pola sata igre Španija je imala prednost od 2:0, a igrali su sjajno i malo ko je mogao vidjeti Brazil kako se vraća u ovu utakmicu.

Rodri je u 12. minuti doveo Špance u vodstvo sa bijele tačke, a na 2:0 povisio je Dani Olmo u 36. minuti nakon asistencije Yamala.

Upravo igrač Real Madrida na "svom" Santiago Bernabeuu pogodio je za 2:1, a radi se naravno o Rodrygu. To je bio konačan rezultat prvog poluvremena.

Samo što je krenulo drugo poluvrijeme viđen je i četvrti gol na ovoj utakmici. Endrick je postigao gol i vratio je stvari na početak.

Oglasi

Nakon toga uslijedilo je zatišje, barem kada je riječ o golovima, sve do 87. minute ove utakmice. Rodri je tada postigao svoj drugi gol i to ponovo sa bijele tačke.

Brazil nije odustajao i htjeli su da izbjegnu poraz na ovoj utakmici, a to im je na kraju i uspjelo. Igrala se 97. minuta kada su i oni dobili penal, a siguran izvođač bio je Paqueta.

Ipak, nije sve proteklo u baš mirnoj atmosferi a najveći razlog za to su Vinicius Junior i Morata. Razlog je žestoka prepirka koju su imali.

Iako se prvo pojavio snimak na osnovu kojeg bi se moglo reći da je Vinicius Junior došao do Morate da ga provocira, ubrzo je otkrivena prava istina.

Oglasi


Naime, Morata je ušao u svađu sa navijačima na Santiago Bernabeuu, a to se nikako nije dopalo Viniciusu koji je pratkično domaćin na ovom stadionu jer je igrač Real Madrida.

Odmah je Brazilac stao u zaštitu svojih navijača, te je krenuo da se žestoko svađa sa Moratom.

Na kraju se napravila nešto veća gužva, ali su ostali igrači uspjeli da spriječe bilo kakav već incident.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vedin
Oštrakoviću nisi ti normalan! Morata se kao svađao sa svojim navijačima, a ovaj provokator ih kao brani. hahahahaha...
1 0
enko
Zakljucak ti je 0,pogledaj dobro snimak jer je ovaj mali incidentan
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi