Vinicius Junior je pokušao glumiti Neymara, pa se obrukao kao rijetko kada

Vinicius Junior je pokušao glumiti Neymara, pa se obrukao kao rijetko kada

Eldar Ganibegović

Neymar nije ispunio svoj puni potencijal i to je činjenica, ali ostat će upamćen kao jedan od najboljih driblera svoje generacije. Kolega iz reprezentacije je pokušao da ga kopira na posljednjoj utakmici, te se propisno obrukao. 

U okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine rano jutros po našem vremenu su utakmicu igrali Urugvaj i Brazil.

Domaći tim slavio je trijumf rezultatom 2:0. Strijelci su bili Nunez u prvom i De la Cruz u drugom poluvremenu.

Reprezentativac Brazila Vinicius Junior je u Montevideu pokušao da kopira svog saigrača Neymara i da se istakne driblingom.

Blizu aut linije, Vinicius Junior je pokušao da podigne loptu preko svog protivnika, ali nije sve išlo po planu Brazilca.

Oglasi

Lopta je ostala iza njega, te se igrač Real Madrida obrukao kao rijetko kada. Sve bi bilo lakše da je makar rezultat išao na ruku gostima, ali nije ni to.

Nakon četiri kola Brazil je tek treći sa sedam bodova, koliko imaju i drugi Urugvaj, te četvrta Venecuela.

Prva je Argentina s maksimalnih 12 poena. Argentinci su posljednji put kiksali na Svjetskom prvenstvu kada ih je porazila Saudijska Arabija i otada znaju samo za pobjede.

Brazil je u maloj krizi jer je nakon dvije uvodne pobjede prvo remizirao s Venecuelom, a onda i izgubio od Urugvaja.

Top Komentari

ubnt
Yebo mater ako ovi novinari sportsporta ne prelaze sve granice. Fakat je ovo postao bezobrazluk. Sve i jedan članak o Realu ili njegovim igračima je u negativnom kontekstu dok dokazane kriminalce iz kitalonije dižu u nebesa. Inače, da podsjetim. Španski glavni tužitelj je pokrenuo krivični postupak nakon što se došlo do dokaza da je barcelona uplaćivala Negreiri za delegiranje sudija koji im odgovaraju. sportsport to nije objavio, već je slijedeći dan prenio riječi jedne budale kako je i Real plaćao sudije bez i jednog dokaza.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi