51

Komentari (51)

NoSikiriky
@CAGE55 Vidim imaš neki problem, da riješimo, samo da ti kažem zakačiš li se za mene, j ću se tebi za grob zakačit, ne bi bio prvi keru, sto puta sam većini rekao to isto a ti za ovog Madridistu se ne brini, ima on svog oca i mamu, oni se brinu o njemu tako kaže Madridista naš, mislim indirektno jer kaže da pripreme maturski sad nekad ili ga je predao već, tako da, Madridista nam završio školu, bravo majstore, svijet si pokorio, odmah te s tim pametovanjem i preseravanjem od 19 godina treba u penziju poslat, previše se ti rano meni zajhebavaš ovdje @Madridista.Useru, slobodno, bujrum, ako smiješ kepecu mali žuti, gdje god se nađemo ja ću te sahraniti, ili ću ti dženazu platiti, to sam ti obećao na rođenju djeteta kito mala..
CAGE55
Sine moj,ja ti otac mogu biti,uvedi u taj svoj govor malo kulture,nemoj biti ****o od covjeka..
NoSikiriky
Vidim da si 55.godište, vidi moj oče, ćuna mi možeš bit, možeš ne kažem, što ne znači da ne možeš fasovat da si trootac, i samo mi još jednom napiši "nemoj biti ****o od čovjeka" kičmu ću ti savit..
CAGE55
****o si od covjeka.LP
NoSikiriky
Nemoj mišu više biti toliko proziran, idu ti minisu ha? Ko li mi ovo baca minusčiće hm?
YouTalkinToMe
Sreća pa je rezulatatski nebitna utakmica za real inače bi se igralo i do ponoći dok ne bi preokrenuli , ovako je samo dodato bilo 15-tak minuta.
NoSikiriky
Ma vjeruj da je bitna buraz, da amin yarrabi završe 4. a imaju velike šanse...
CAGE55
Kako ste vas dvojica glupi likovi,vidi se da navijate za Barcelonu,smecari,budite malo realni..
YouTalkinToMe
Smradu jedan naravno da navijam za barcelonu, ako budem htio za fašiste navijati, opet to nece biti real vec lacio. Ti si glupan nerealni, ukaži šta sam pogresno iznio u komentaru.
CAGE55
Kmee kmee.Prvo pogledaj ko je najvise dobio od Generala Franka,jer vidim da na njega aludiras,najvise titula osvojila Barcelona u to vrijeme,najvise pomoci,para svega.Pravili proslavu za Franka na svom stadionu itd..Ne hvatajte se za te stvari,kada pojma nemate o tome..
NoSikiriky
Blago Španiji kad tebe ima, zapamti mekinjašu Barca će uvijek biti za mene Barca, Real će uvijek za mene biti smećarski klub, kad navijam za Barcu znam zašto, jer su pomagali za vrijeme rata šugo, Real će za mene uvijek biti ciganski klub i tjt, razuvjeri me, prepišem ti 2 auta i 3 kuće na tebe i apsolutno cijelu imovinu....To i ja tebi pokušavam objasniti, i ako nećeš probleme sa mnom, onda me zaobiđeš i ne komentarišeš, jel ti dobro jasno?
user1620593935
Cage, o cemu ti pricas? Real je za vrijeme Franca osvojio isto titula kao Barca i Atletico zajedno . Ne hvataj se za te stvari,kada pojma nemas..
amadeus21
Kako to da baš njega uvijek vrijeđaju na rasnoj osnovi? Zašto niko ne vrijeđa Rudigera, Dembelea, Nianzoua i SVE ostale tamnopute igrače u Primeri? I prije Viniciusa ih je bilo, pa nikad nije bilo takvih skandala.. zato jer je ovaj običan smećar, mali mučki provokator, jedan od najvećih glumaca u španskom fudbalu svih vremena, jado jadni..Neymar je za njeg gospodin...i da..NISU ga vrijeđali na rasnoj osnovi..nije dovoljno pročitati članak na ovom portalu i tvrdit da li je nešto istina ili nije..
CAGE55
Nisi gledao utakmicu i nemoj komentarisati,koliko puta su navijaci Valencie govorili Vinicius majmune,malo ukljucite mozak,a ne samo pljuvati igrace koji nisu iz vasih timova ili timova koje mrzite.Nemojte biti ****a od ljudi
NoSikiriky
Džaba džaba sve to govorit ovdje ovim ljigama, ali eto, kome kome objasnit? Pola ih škole srednje nije završilo, pola na pola retardirani, pola djeca iz škole....SVE, DOSLOVICE sam i ja to napisao jednom ko i ti, smećar brazilski, Neymar je Muhammed a.s za njega, nožni prst od Neymara..
NoSikiriky
ČUJEŠ LI TI CAGE ŠTA TI GOSPODIN KAŽE???'' Isto na tom terenu su igrali i Camavinga i Čuameni, i Nico Wiliams, i Inaki Wiliams, i Raphinha i Dembele, i Kessie i Rudiger i Militao i Neymar i Nianzu i Bog Allah više pa nisu imali rasističke povike, baš se pitam zašto? Odgovori biseru.
CAGE55
@NoSikiriky Meni izgleda da ti skole nisi vidio,a trabunjas ovdje..Ja imam faks,a imam i zivotni faks isto,a takvih debila kao sto si ti sam se nagledao..
NoSikiriky
Nabijem ja na khurac i tebe i taj tvoj faks, imam i ja pizdo mala, pa se ne hvalim ko ti bhalijo usrana, imaš faks ne smiješ odgovorit direktno, nego odmah temu mijenjaš, pravi si gospodin, hej moj Bože, blago kad te ima i tebe i tvoje obrazovanje, i ko ti kaže da sam na tebe mislio za školu, nisi ti meni ovdje jedina bitna karika, a ti se nauči na komentar direktno odgovarat, ako imaš muda naravno..
NoSikiriky
CAGE55
@nosikirky Lerma protiv Celte Vigo,Dani Alves protiv Villareala cak ga i banana gadali,Neymar protiv Espanola itd itd Ne zelim da vise pisem cinjenice retardima kao sto ste vi..
NoSikiriky
Čuj Espanyol, ako nisi znao neku povezanost između Barcelone i Espanyola znao bi da njima ne moraš ništa raditi da ti bilo šta dobacuju i tako dalje, i što se tiče toga, to je izjavio Iniesta da bi Neymar poslije utakmice rekao da ništa nije čuo, nikakve povike, Dani Alves nije toliko zamjerio momku, kad su ga uhapsili poslo mu je dres ili ga je obišao ne znam ni ja tačno, Lerma...Jako poznat na tu temu, evo ne znam gdje mi prije iskače Lerma kako ima rasističe probleme, ali zato Vinicius zauzme medijskog prostora za desetoricu, pitao sam te koliko je Vinicius imao žutih i crvenih kartona ove sezone a koliko Lerma ako već kažeš da i njega vrijeđaju?
CAGE55
Kazem da ne vrijedi sa navijacima Barcelone,uvijek traze neke izgovore i lazi da bi nesto postigli i ponizili nekog,Zapamti da su svi ljudi isti,a normalno da ce zauzeti toliko medijskog prostora kada je danas sve internet i normalno da ce dobiti kada covjeku pukne film kao sto bi i svakom da ga toliko udaraju i vrijedaju.Ali to se vama ne moze objasniti,zivim u Spaniji,idem na utakmice,vidim sve,citam itd..Za razliku od nekih ovdje.LP i Laku noc.
Mirsad1705
Vinicius igra u Realu, samim time smatra da mu je sve dozvoljeno - no nije jedini. Sjetimo se samo Serhija Ramosa kad je došao u PSG, ponašao se isto kao i u Realu, pa je nakon par minuta zaradio direktni crveni karton. Od svih koji su ikada igrali u Realu jedini insan bio je i ostao Raul, a njega su iako je bio pravi pravcati znalac i nije, poput ovog smećara Viniciusa glumio i ronio po terenu, otjerali pred kraj karijere. Očajno i podmuklo, nesportski i neljudski - baš kao i sve ostalo što je u tom klubu. Tamo igraju samo oni koji imaju šifru, drugi se ne uklapaju.
Ronald4
Zato sto jest majmun iz brazilske prasume i nema osnovnu kulturu i ponasanje! Znaci lik je odvratan i zasluzuje sve sto mu kazu!
cccccc
Smecar je za citavu sezonu zasluzio barem 4-5 crvenih i sad mu dadose kad je liga vec gotova. Smece od lige. Ne bi me cudilo da u narednim utakmicama sude Barci 5-6 penala kako bi se koliko-toliko izjednacili sa penalima sa Realom kako bi barem malo prikrili sramotu
YouTalkinToMe
Upravo tako i bude uvijek, barsa dobija penale kad je utakmica ili prvenstvo riješeno dok realu kad im je najpotrebnije. Ovaj babun je svaku drugu trebao dobijati po crveni, isto tako i carvahal ali sad tek dobijo kad je nebitno.
CAGE55
A ovi sto ga udaraju,vrijedaju itd.. Nisu zasluzili,aj molim vas nemojte srati previse,budite malo realni,a ne ****a..
NoSikiriky
Pa to te pitam jerane što što ga udaraju? Jer je smećar eto što, nabrojao sam ti igrače koji su također igrali ili igraju u Španiji pa nisu imali te probleme, isto crni bili, budi te vi malo realni, taj više fazon sa tim crnim ljudima je izlapio ko kiseljak, baš se pitam zašto nikad crnci ne bacaju rasističke uvrede prema bijelcima, mislim ima ali se ovi nikad ne žale, i nebitno, svi govore da je smećar samo vi nešto drugo, đubre ono brazilsko i zato ga marišu gdje stignu, provokator...Nek sam i to još vidio da je neko od Viniciusa napravio žrtvu...Samo mi reci koliko je kartona dobio ove sezone? Jest jelde jedno 40.
CAGE55
Sto ga udaraju ? Zato sto mu nemogu nista na drugi nacin,covjek se igra sa njima,prolazi kao vjetar,to im je jedini nacin da ga zaustave i onda je on smecar sto trpi uvrede i udarce citavu sezonu..Ne vrijedi sa navijacima Barcelone raspravljati stvarno..
NoSikiriky
Jesi ti glup jhebo majku? Vidi se da si za penzije i jesi u penziji, i Neymar driblo igrače, bruko, muljo itd. Pa? Na prste jedne ruke izbrojiš koliko je Neymar imao te rasističke probleme a koliko Vinicius? Ni 5% Neymar nije imao probleme kao Vinicius a jelde isto crniji igrači? U čemu je razlika možda? A kad dodamo da Vini nije ni glavić od ćune za Neymara...
vedin
Ovo smeće treba neko dobro nalupati.
Madridista
Jedva ga dotakao. barcine korumpirane sudije na djelu. Treba ljudima javiti da je prvenstvo gotovo, odradili su posao. Ne razumijem zašto i dalje ovo rade?!
NoSikiriky
Hajmo mišu mali u rupu, imaš se i obraza javljat, čekamo jbg da nam te iste Barcine sudije naznače početak drugog produžetka za Real mekinjašu pubertetski kewu ti jhebem...
CAGE55
Nosikiriky kako tebe nije stid,psujes mater covjeku picka ti materina bezobrazna,jesil gledao utakmicu citavu utakmicu rasisticki,vrijedaju viniciusa udaraju ga,hvataju za vrat i na kraju on crveni dobije.****o jedno budi covjek pa priznaj,a ne jesti ****a gdje stignes
Madridista
Psovanjem mnogo govori o sebi. Da li je ikad pročitao moj komentar u kojem nekom nešto psujem?
user1676235346
Njega treba malo posjetit ja sam voljan odavno nebi trebalo dugo dovoljno da vrata otvori jak je na tastaturi ja sam ga upozorio na to psovanje mislim da ce mu na nos izac majmun
CAGE55
@Madridista Meni su preko glave ove retardirane spodobe,samo znaju jesti ****a i vrijedati,pogotovo ovaj retard..
Madridista
Kompleksi druže. S jedne strane kompleksi a s druge činjenice. Kada nemaš valjan argument a htio bi da uđeš u raspravu, onda ti ostaje samo da psuješ. Ipak, time samo diskredituje sebe. Neka mu je na čast.
zure28
Ako su barci štimalo sto je samo 2 penala dobila a real preko 10??i opet 14 bodova prednosti hahaha
YouTalkinToMe
@Madridista Ti i ne moraš psovat ali svojim komentarima kao i gazija idiot tražiš da ti svi sve yebu smradu jedan.
NoSikiriky
Pekinezer od 19 godina meni našo srat šta trebam i kako trebam, ispravi prvo svoje roditelje ako ješsmi
BogatiDijasporac
Smrdljivi majmun, smrdljivi klub.
NoSikiriky
Amin Yarrabi 4. završili...
Delegat
Najjadniji fudbaler na svijetu
Klicko2
Daleko najprgaviji,najšugaviji,najbezobrazniji,sve sve najgore što jedan igrač može posjedovati to ovaj posjeduje.Smećar igra u smećarskom klubu!Fuj fuj fuj i pljuc
CAGE55
Ako ima gorih ljudi od nas balkanac,ja glava dajem odma,znaci nema nas gorih..
NoSikiriky
Brazilski smećar koji igra u smećarskom klubu zvani real madrid, sa malim slovima, hahahahahahhahah kakvi Franjevci, produžetke im daj za uslugu, prvi put nek sam ovo vidio u životu, jedan produžetak bez kraja, eto još jedno iskustvo da vidim kakav je zapravo jedan nevini i gospodski klub real kako ga ovi predstavljaju...
CAGE55
Prvo treba pogledati neku utakmicu,a ne pratiti utakmice preko rezultata,****aru jedan i nauci malo historiju o tim Franjevcima,retardu,vidjet ces ko je bio Franjevac,naravno Barelona..
Adrian
Nema koristi da se raspravljas.
NoSikiriky
Pa naravno Adri oko moje da nema koristi, dobro si skonto..joj što mi te je drago vidjeti...
NoSikiriky
Ja budale Adriane pa naravno sad bez zajhebancije da nema koristi, ti stvarno misliš da bi se ja sa vama složio ili da me razuvjeriš...Koja je onda fajda kad se istina zna...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti