7

Komentari (7)

Manager
Ovo je istina Svijet je moj komsija i evo gledam ga i dalje je u soku
ubnt
Covjek koji je najvise fauliran u ligama petice. I jos mu nisu dosudili najmanje jos pola od te cifre, koji su bili cisti faul. Klasicni Brazilac. Voli se igrati na terenu. To mu zamjeraju oni koje je napravio budalama. I naravno, navijaci barce. Crkose sto je u bijelom dresu. ?
vedin
Zašto ti za ovakve slične stvari zamjeraš Neymaru, a braniš igrača koji radi gore poganluke?!
Ss.ba
Kakve to veze sa karakterom?? Cudi me da vodis statistiku kako je najvise fauliran igrac u ligama petica. A nisi primjetio da je ****o od covjeka.
user1678393563
Mostarac94
Poredit neymara i Vinija je smijesno, neymar od svakog faula napravi hollywoodski film ovaj odmah ustaje, zna i on odglumit al ni blizu ko onaj glumac
FreedomBH
On koliko je fauliran toliko i nije svaki kontakt baca se,provocira,uvlaci se u lice drugima i sta sve ne i normalno je da ce ga svi zamrzit. Ja bi ga razumio kada igra protiv Barce,Atletica sve to al on igra protiv Elchea,Girone sta njima ima dokazat i provocirat. Jedan zesci ludjak, Ronaldino je se igrao, bio udaran al nikad ovakve stvari nije radio. On ima srecu sto igra u danasnje doba, da je u 90-I’m bio bi polomljen i vjerovatno kraca karijera.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.